Pauză de Armenia

Plec pentru o săptămână la Erevan, motiv pentru care posturile mele s-ar putea rări. Nu ştiu exact cum stau oamenii acolo cu conexiunea, ceea ce e puţin ciudat, fiindcă urmează să predau nişte cursuri de scris pentru new media. Scuzele mele cititorilor fideli, pe care am datoria să-i alimentez zilnic cu hrană informaţională, fiindcă în schimb primesc trafic şi reputaţie.

Erevanul arată cam aşa:

Erevan
 1. stash Reply

  Daca nu vii cu poze ale muntilor Ararat vazuti din Erevan te-ai dus degeaba! Si sa umbli pe stradutele Erevanului, sa iei pulsul negustorilor, caci armenii sînt oameni foarte, foarte misto. Mare minune de ne te-o invita vreunul la o cafea doar pentru ca ai stat de vorba cu el 5 minute 🙂

 2. John Reply

  ‘aide, domnu’ Iulean, iar ne lasi fara omleta, sa ne ghioraie matele intelectului? Fa si tu niste mancare culturala sa avem cateva zile in frigideru’ cerebral, ca ne gasesti atrofiati, doamne-iarta-ma!
  oare la fornetti s-or gasi niste informatii din astea de care zici ca scoti din tigaie?

 3. BABILONUL IMOBILIAR Reply

  Inteleg ca te duci cu treaba, predai…Dar nu cred ca vei rata (si) distractia in Armenia. Pare-se ca au cu ce!
  Si, daca nu e cu “banat: cat e metrul de pamant in Erevan? Dar o garsoniera de-aia comunista, ca si pe la ei a calcat bine tatucul Stalin si urmasii lui?
  Bafta, oricum!

 4. marioara Reply

  pai cum adica o sa raresti posturile?
  adica se poate si mai rar de atat? 🙂 😛

 5. www.mihaipopescu.com Reply

  Salveaza-l pe Mihai! are 24 ani, e din Timisoara si trebuie sa stranga 40 000 de euro pt o operatie pe creier, in Germania pt a extirpa o tumora craniana. Intra pe mihaipopescu.com pt mai multe detalii si poate pt a face si o donatie care ii poate salva viata : mihaipopescu.com

 6. Novo Cancionero Reply

  Să ne povestesti la intoarcere cum arată armenii deştepţi. Cu schiţe.
  Şi să ne aduci un tricou cu Radio Erevan. Vedem noi, îl purtăm pe rând.
  Have a nice fly, domnu’ Iulian Comanescarian.

Post your thoughts