Patriciu vrea să pună muzică la Radio Mix

Aristotel Căncescu e-n negocieri cu Dinu Patriciu pentru reţeaua Radio Mix. Verificaţi. Am citit pe undeva că reţeaua include 27 de staţii.

Povestea se leagă de faptul că Patriciu a pus on hold planurile pentru televiziuni. Anunţase două, dintre care “Adevărul” Annei-Maria Tinu deţinea, înainte de vânzare, licenţa pentru una.

UPDATE: O a doua sursă, din Radio Mix, susţine că s-a şi vândut. O a treia sursă, tot de-acolo, susţine că nu.

 1. Cova Reply

  Cred ca se leaga…Liberalii urmau sa lanseze o televiziune la Constanta, CTV pe numele ei, dar totul a cazut momentan. Din cate am auzit, Patriciu a taiat robinetul cu bani. Interesant e ca totul s-a oprit dupa ce se organizase si concurs pentru ocuparea posturilor. Probabil s-au gandit ca este prea devreme pentru lansare. Cred ca spre sfarsitul anului va avea loc marele eveniment…daca va mai avea loc…

 2. Iulian Comanescu Reply

  Cova: Şi ştii cumva dacă CTV urma să fie în holdingul lui Patriciu? Sau era ceva de la vreun liberal local, finanţat de Patriciu printr-un contract de publicitate or something?

 3. Iann Reply

  Unde frate e Mix ascultat? Ca in studiul de radio-audienta nu prea apare. Sigur ca are ceva retea. Sau poate nu au avut bani sa isi plateasca audienta si de asta nu au intrat.

 4. herennia Reply

  iann, mix fm nu apare in studiile ARA pentru ca a fost exclus din ARA pentru “proasta conduita”.

  a fost in primele, dar, acum vreo doi ani, nu si-au mai platit zecile de mii de euro catre ARA, au fost exclusi si atunci nu l-au mai inclus in studiu. iti povesteste zidaru daca vrei, fara nici o problema.

  daca nu esti intr-un studiu de audienta nu inseamna ca nu existi. inseamna doar ca n-ai platit partea da bani care iti revenea. de-asta sunt nasoale studiile astea de audienta. pentru ca, daca nu da unul banii, nu mai e pur si simpl luat in considerare. pai si-atunci ce imaine iti poti face despre piata?

  e ca si la televiziuni, unde OTV e sarit din enumerarile de audiente, chiar daca face vreo performanta notabila. performanta din punctul de vedere al ratingului, nu al profesionalitatii.

 5. vlad iorga Reply

  CTV e a lui Puiu Hasotti, cu un alt baiet, Dan Antonoaie Zepa (un tinar liberal) ca fatada. Atunci cind s-a aflat, amicii mei din CTza spuneau ca Hasotti s-ar fi descurcat si singur cu banii. As inclina sa cred ca CTV are sens in batalia pentru CT si nu ca parte a unui razboi mai mare. Finantarea dinspre Patriciu e totusi o varianta.

 6. Iann Reply

  @herennia: multumesc pentru raspuns si incantat de cunostiinta. Intradevar daca nu esti intr-un studiu nu inseamna ca nu existi. Insa cei care platesc studiul (publisheri, brodcasteri, agentii, clienti) nu cred ca fac acte de caritate ca de asta au inceput si audientele si auditurile ca piata sa stie care sunt performantele fiecaruia si unde se duc banii clientilor, in ultima instanta. Asa ca mix nu plateste, deci nu are date deci nu poate beneficia de bani suplimentari din advertising.
  off-topic: Mi-a placut corectia pe care i-ai aplicat-o lui Cristi Roman (no offence man, dar erai peste tot, acum vad ca ti-a luat locul zuluf – zilele astea nu l-am vazut, o fi bolnav?)

Post your thoughts