Patriciu a luat Radio Mix?

Mai întâi, s-a spus că rețeaua va fi cumpărată de Dinu Patriciu, apoi Dogan a intrat în cărți, s-a mai vorbit și de Vîntu.

Acum, o sursă serioasă îmi transmite (mulțumesc) că s-a bătut palma, în favoarea petrolistului. Eu aștept un comunicat sau o declarație de-a lui Patriciu.

Cert e că Radio Mix încetează de a mai fi postul serios, cu talk show-uri ale Andreei Pora și ale lui Carol Sebastian și știri politice. Toate acestea au dispărut din grilă și cele 32 de posturi puse pe roate sub acest brand de Aristotel Căncescu vor fi retargetate spre ceva care aduce audiență. Cel mai probabil, divertisment.

Oricum, penelistului de Brașov i-a ieșit cascadoria: a obținut o găleată de licențe, desigur fără nici o legătură cu faptul că partidul lui e la putere, a băgat posturile în emisie și acum are o valoare considerabilă, care e de vânzare. Sunt curios să știu mai curând care e valoarea tranzacției decât cui se vinde. Mai ales acum, după ce au fost poftiți să-și vadă de treabă Andreea Pora și Carol Sebastian, plus alți oameni care au crescut postul pe zona serioasă, ceea ce a adus notorietate în rândul posibililor cumpărători.

UPDATE: Petrișor Obae, de la EVZ, dă ca sigură vânzarea către SBS.

8 thoughts on “Patriciu a luat Radio Mix?”

  1. adica foarte serioasa avind in vedere ca se stie de aproape o saptamina ca reteaua va fi cumparata de sbs, fondul la care descarca burci diverse. in plus, partea aia misto a radioului, aia serioasa si ea, era atit de buna ca genera doar pierderi. eu m-am speriat asta-vara cind am intrat in contact cu citiva angajati de acolo si am putut masura coliziunea foarte puternica dintre valul de disponibilizati si valul alora de-si cautau de lucru pe la alte radiouri. nimerisem intre cele doua valuri si nu mai stiam incotro sa fug.
    preluarea de catre sbs e cel mai bun lucru care se putea intimpla acelei retele.

  2. da, ar fi mai bine. obs ta in leg cu lincentele luate de cancesc este partinitoare – tata lumea ia asa licentele de la cna, nu e cancescu singurul.

  3. R: ei, dacă un copil sparge un geam cu o piatră, nu putem trece cu vederea pe motiv că toate geamurile sunt sparte.

    Pe de altă parte, până la urmă ar fi interesant de văzut cât a investit Căncescu în rețea și cât va scoate. Și ce-a făcut, mai puțin dubiile care planează asupra licențelor de la CNA, e o metodă legitimă de business.

  4. datele nu pot fi accesate decit dc ai o ruda ceva la camera de comert. dar se poate calcula cu aproximatie. calculul meu (metoda o tin pt mine) spune ca investitia tinde spre un milion si ca reteaua face 3, iar afacerea (dc clientul e generos) 4. ceea ce inseamna ca e foarte bun cancescu asta. licentele nu cred ca l-au costat cit m-ar fi costat pe mine, pe tine etc, respectiv 50.000 bucata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *