Patriciu a luat Radio Mix?

Mai întâi, s-a spus că reţeaua va fi cumpărată de Dinu Patriciu, apoi Dogan a intrat în cărţi, s-a mai vorbit şi de Vîntu.

Acum, o sursă serioasă îmi transmite (mulţumesc) că s-a bătut palma, în favoarea petrolistului. Eu aştept un comunicat sau o declaraţie de-a lui Patriciu.

Cert e că Radio Mix încetează de a mai fi postul serios, cu talk show-uri ale Andreei Pora şi ale lui Carol Sebastian şi ştiri politice. Toate acestea au dispărut din grilă şi cele 32 de posturi puse pe roate sub acest brand de Aristotel Căncescu vor fi retargetate spre ceva care aduce audienţă. Cel mai probabil, divertisment.

Oricum, penelistului de Braşov i-a ieşit cascadoria: a obţinut o găleată de licenţe, desigur fără nici o legătură cu faptul că partidul lui e la putere, a băgat posturile în emisie şi acum are o valoare considerabilă, care e de vânzare. Sunt curios să ştiu mai curând care e valoarea tranzacţiei decât cui se vinde. Mai ales acum, după ce au fost poftiţi să-şi vadă de treabă Andreea Pora şi Carol Sebastian, plus alţi oameni care au crescut postul pe zona serioasă, ceea ce a adus notorietate în rândul posibililor cumpărători.

UPDATE: Petrişor Obae, de la EVZ, dă ca sigură vânzarea către SBS.

 1. iqradio Reply

  Ralu Filip confirma (acum cateva saptamani) pe forumul CNA vanzarea a 23 (parca) de frecvente catre SBS.

 2. r Reply

  adica foarte serioasa avind in vedere ca se stie de aproape o saptamina ca reteaua va fi cumparata de sbs, fondul la care descarca burci diverse. in plus, partea aia misto a radioului, aia serioasa si ea, era atit de buna ca genera doar pierderi. eu m-am speriat asta-vara cind am intrat in contact cu citiva angajati de acolo si am putut masura coliziunea foarte puternica dintre valul de disponibilizati si valul alora de-si cautau de lucru pe la alte radiouri. nimerisem intre cele doua valuri si nu mai stiam incotro sa fug.
  preluarea de catre sbs e cel mai bun lucru care se putea intimpla acelei retele.

 3. r Reply

  da, ar fi mai bine. obs ta in leg cu lincentele luate de cancesc este partinitoare – tata lumea ia asa licentele de la cna, nu e cancescu singurul.

 4. Iulian Comanescu Reply

  R: ei, dacă un copil sparge un geam cu o piatră, nu putem trece cu vederea pe motiv că toate geamurile sunt sparte.

  Pe de altă parte, până la urmă ar fi interesant de văzut cât a investit Căncescu în reţea şi cât va scoate. Şi ce-a făcut, mai puţin dubiile care planează asupra licenţelor de la CNA, e o metodă legitimă de business.

 5. Maxim Reply

  Cancescu a recunoscut ca a vandut azi catre SBS (mai multe la Ioana Avadani pe blog)

 6. 5 Reply

  datele nu pot fi accesate decit dc ai o ruda ceva la camera de comert. dar se poate calcula cu aproximatie. calculul meu (metoda o tin pt mine) spune ca investitia tinde spre un milion si ca reteaua face 3, iar afacerea (dc clientul e generos) 4. ceea ce inseamna ca e foarte bun cancescu asta. licentele nu cred ca l-au costat cit m-ar fi costat pe mine, pe tine etc, respectiv 50.000 bucata.

Post your thoughts