ParlamenTV, o grilă de vis

Parlamentul vrea să-și facă propria televiziune, cu dotări de la TVR și moderatori de la toate posturile private, anunță Mediafax. Adrian Năstase vrea operatori și camere de la televiziunea publică, Cezar Preda spune că aceasta “trebuie să facă ce-i spunem” și Roberta Anastase conchide că “trebuie gândit un proiect de investiție într-adevăr luând în considerare Televiziunea Română”. Toate acestea se petrec în Biroul Permanent, în timp ce TVR 1 a ajuns la un punct de rating pe zi, fiindcă același Parlament nu e-n stare să facă o lege de Doamne-ajută.

Ideea e în filiația directă a Legii Ghișe-Funar privind știrile pe teme pozitive. Ca să nu ne apuce amokul, eu am o propunere de grilă pentru ParlamenTV-ul lui Năstase și Preda:

– Sinteza Realității, cu Valentin măi-băiatule Stan și Stelian da-da-da Tănase
– Teo Show cu Cătălin hi-hi-hi Măruță și Mădălin ho-ho-ho Ionescu
– Inimă de Funar, cu Cabral Wazabanga și Mbella Nzuzi
– Trădați în dragoste, cu Mihai Morar și Șerban Huidu
– Tonomatul DP Casa Poporului cu Victor Ciutacu
– Big Brother cu Dan Diaconescu
– Știrile ParlamenTV, cu Andreea Esca, Andreea Raicu, Andreea Marin și Ernest
– Vremea pauzei de prânz, cu Petre Cătălin Fumuru și Gianina Corondan
– Mănânc, deci exist, dar nu vă spun ce mănânc, cu Mihai Tatulici
– Ciocârliile pe sârmă cu Dan Cristian Turturică (scandaluri cu Mircea Cinteză, Gheorghe Flutur, Mona Muscă)
– Dansez pentru tine, cu Mircea Badea și Mircea Badea.

Cu moderatorii plecați la Parlament, pe posturile private ar rămâne doar politicienii, care oricum sunt abonați permanenți pe anumite segmente, deci putem să consfințim prezența lor permanentă prin alocarea definitivă pe segmente orare: Fabrica de lemn a lu’ Verestoy, La ordinul zilei cu Dan Voiculescu, BizBizar cu Dinu Patriciu, Freciul Zilei cu Lavinia Șandru.

5 thoughts on “ParlamenTV, o grilă de vis”

  1. Nu, nu, nu. Pai lipseste Prigoana? Asta inseamna ca trebuie sa mai si paraseasca studiourile tv, sa plece si el pe acasa, sau mai rau, chiar la lucru. Lipseste cel mai celebru jucator la Loto din istoria postrevolutie, lipseste la femme Nikita si alti contemporani de renume mondial. Nu vad cum ar putea sa bata ratingul unui Tanar si nelinistit chiar si fara Victor Newman, plecat sa cumpere seminte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *