ParlamenTV, o grilă de vis

Parlamentul vrea să-şi facă propria televiziune, cu dotări de la TVR şi moderatori de la toate posturile private, anunţă Mediafax. Adrian Năstase vrea operatori şi camere de la televiziunea publică, Cezar Preda spune că aceasta “trebuie să facă ce-i spunem” şi Roberta Anastase conchide că “trebuie gândit un proiect de investiţie într-adevăr luând în considerare Televiziunea Română”. Toate acestea se petrec în Biroul Permanent, în timp ce TVR 1 a ajuns la un punct de rating pe zi, fiindcă acelaşi Parlament nu e-n stare să facă o lege de Doamne-ajută.

Ideea e în filiaţia directă a Legii Ghişe-Funar privind ştirile pe teme pozitive. Ca să nu ne apuce amokul, eu am o propunere de grilă pentru ParlamenTV-ul lui Năstase şi Preda:

– Sinteza Realităţii, cu Valentin măi-băiatule Stan şi Stelian da-da-da Tănase
– Teo Show cu Cătălin hi-hi-hi Măruţă şi Mădălin ho-ho-ho Ionescu
– Inimă de Funar, cu Cabral Wazabanga şi Mbella Nzuzi
– Trădaţi în dragoste, cu Mihai Morar şi Şerban Huidu
– Tonomatul DP Casa Poporului cu Victor Ciutacu
– Big Brother cu Dan Diaconescu
– Ştirile ParlamenTV, cu Andreea Esca, Andreea Raicu, Andreea Marin şi Ernest
– Vremea pauzei de prânz, cu Petre Cătălin Fumuru şi Gianina Corondan
– Mănânc, deci exist, dar nu vă spun ce mănânc, cu Mihai Tatulici
– Ciocârliile pe sârmă cu Dan Cristian Turturică (scandaluri cu Mircea Cinteză, Gheorghe Flutur, Mona Muscă)
– Dansez pentru tine, cu Mircea Badea şi Mircea Badea.

Cu moderatorii plecaţi la Parlament, pe posturile private ar rămâne doar politicienii, care oricum sunt abonaţi permanenţi pe anumite segmente, deci putem să consfinţim prezenţa lor permanentă prin alocarea definitivă pe segmente orare: Fabrica de lemn a lu’ Verestoy, La ordinul zilei cu Dan Voiculescu, BizBizar cu Dinu Patriciu, Freciul Zilei cu Lavinia Şandru.

 1. YODA Reply

  Sper sa se intample asa ceva deoarece tampenia romaneasca va ajunge la cote maxime, macar stim ceva.

 2. sictireanu Reply

  Ai uitat, in prime-time, de lectii de crosetat si spalat podelele, cu Dna Minsitru balnear Udrea :))))

 3. sfinxu' Reply

  Nu, nu, nu. Pai lipseste Prigoana? Asta inseamna ca trebuie sa mai si paraseasca studiourile tv, sa plece si el pe acasa, sau mai rau, chiar la lucru. Lipseste cel mai celebru jucator la Loto din istoria postrevolutie, lipseste la femme Nikita si alti contemporani de renume mondial. Nu vad cum ar putea sa bata ratingul unui Tanar si nelinistit chiar si fara Victor Newman, plecat sa cumpere seminte.

 4. Iulian Comanescu Reply

  Sictireanu, Sfinxu: Da, aveţi dreptate. Propun să-l folosim pe Prigoană pe post de trepied şi pe Elena Udrea s-o rugăm să ţină mopu-n sus în chip de antenă de emisie.

Post your thoughts