Pârcălab update

Dezvăluirile incendiare din “Gazeta de Maramureș”, a arestatului Dan Pârcălab, se găsesc aici și aici. După o rapidă lectură în diagonală, deduc că 1. “Gazeta” a pus mâna pe dosarul lui Pârcălab, din care promite alte extrase, după ce vorbește de câteva file de declarații și 2. redactorul-șef al publicației s-a internat în spital ca să nu fie arestat preventiv a cedat și s-a internat în spital:

alaltaieri seara, colegul nostru Nicolae Teremtus (redactor sef al Gazetei de Maramures) a primit un telefon, cica binevoitor, care-l anunta ca urmeaza sa fie retinut de catre organe. Nicu a cedat si se afla internat in spital.

Ce-i cu Dan Pârcălab, trustul “Gazeta” și acuzațiile de șantaj, pentru cine nu știe despre ce-i vorba, aici.

UPDATE LA UPDATE, 11 IANUARIE: Cererea de eliberare a lui Dan Pârcălab a fost respinsă joi de instanță.

6 thoughts on “Pârcălab update”

  1. nicolae teremtus sufera de o afectiune neurovegetativa cronica, agravata din cauza socului produs de vestea ca va fi retinut. a mai avut spitalizari pentru crize produse de griji de o mai mica intensitate, darmite in cazul asta…

    cu alte cuvinte e internat pe bune, nu ca sa se fereasca de arestare.

  2. ei si tu, cum ar fi sunat sa scrie oamenii “nicu a cedat psihic si se afla internat in spital”? pentru lumea mica a unui orasel de provincie o afirmatie de genul asta e ca aceea in care basescu incerca sa scuze retragerea lui stolojan spunand ca e labil psihic.

    multumesc pentru incredere 🙂

  3. o să iasă urât. ăștia consideră că Dan e pericol public neținând cont de 10 mii de oameni care cred că lucrurile stau pe dos. dreptatea va ieși la iveală! Doamne Ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *