Pârcălab update

Dezvăluirile incendiare din “Gazeta de Maramureş”, a arestatului Dan Pârcălab, se găsesc aici şi aici. După o rapidă lectură în diagonală, deduc că 1. “Gazeta” a pus mâna pe dosarul lui Pârcălab, din care promite alte extrase, după ce vorbeşte de câteva file de declaraţii şi 2. redactorul-şef al publicaţiei s-a internat în spital ca să nu fie arestat preventiv a cedat şi s-a internat în spital:

alaltaieri seara, colegul nostru Nicolae Teremtus (redactor sef al Gazetei de Maramures) a primit un telefon, cica binevoitor, care-l anunta ca urmeaza sa fie retinut de catre organe. Nicu a cedat si se afla internat in spital.

Ce-i cu Dan Pârcălab, trustul “Gazeta” şi acuzaţiile de şantaj, pentru cine nu ştie despre ce-i vorba, aici.

UPDATE LA UPDATE, 11 IANUARIE: Cererea de eliberare a lui Dan Pârcălab a fost respinsă joi de instanţă.

 1. herennia Reply

  nicolae teremtus sufera de o afectiune neurovegetativa cronica, agravata din cauza socului produs de vestea ca va fi retinut. a mai avut spitalizari pentru crize produse de griji de o mai mica intensitate, darmite in cazul asta…

  cu alte cuvinte e internat pe bune, nu ca sa se fereasca de arestare.

 2. herennia Reply

  ei si tu, cum ar fi sunat sa scrie oamenii “nicu a cedat psihic si se afla internat in spital”? pentru lumea mica a unui orasel de provincie o afirmatie de genul asta e ca aceea in care basescu incerca sa scuze retragerea lui stolojan spunand ca e labil psihic.

  multumesc pentru incredere 🙂

 3. morosan Reply

  o să iasă urât. ăştia consideră că Dan e pericol public neţinând cont de 10 mii de oameni care cred că lucrurile stau pe dos. dreptatea va ieşi la iveală! Doamne Ajută!

Post your thoughts