Parcalab si Grama de la trustul Gazeta, arestati preventiv

Imi fac datoria si scriu dupa dictarea lui Iulian, aflat intre doua avioane, pe taramuri straine, unde l-au prins sursele care i-au povestit ca Dan Parcalab, directorul Gazetei de Maramures, a fost arestat pentru 29 de zile. A fost retinut pentru 24 de ore, joi, si redactorul-sef al Buna Ziua, Ardeal, Aurelian Grama.

Parcalab a fost chiar subiectul unui ymterviu facut de Iulian pe marginea scandalului cu jurnalistii de la trustul Gazeta acuzati de santaj. Scandalul l-a tavalit acum si pe directorul Gazetei de Maramures, care este si actionar al retelei. In respectivul material, Parcalab spunea ca jurnalistii arestati la Cluj deranjasera “un sistem alcatuit din politicieni-politisti-oameni de afaceri”.

UPDATE: Şi Aurelian Grama a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, relatează Andrei Crivăţ, preluând Antena 3

  1. Remus Andrei Ion Reply

    Aurelian Grama, redactorul şef al “Bună Ziua, Ardeal” a primit şi el mandat pentru 29 de zile în această seară, vineri
    .

  2. Media lui Comanescu » Ziariştii maramureşeni se solidarizează cu Dan Pârcălab Reply

    […] “Glasul Maramureşului” de azi tipăreşte un comunicat semnat de un număr de ziarişti maramureşeni, în care aceştia cer acordarea prezumţiei de nevinovăţie şi cercetarea în stare de libertate a lui Pârcălab, unul dintre cei trei mari acţionari ai trustului “Gazeta”. Pârcălab a fost arestat preventiv pe 4 ianuarie, după ce mai mulţi manageri ai trustului “Gazeta”, din Cluj, în frunte cu Liviu Man, au suferit aceleaşi rigori ale legii la sfârşitul anului trecut. […]

Post your thoughts