Pagină nouă, În care daţi ponturi

Fiindcă un număr de doamne şi domni vine adesea cu informaţii foarte interesante sub diferite posturi, am făcut o pagină numită “În care daţi ponturi“, unde puteţi pune informaţiile pe care vreţi să le daţi.

Nu o dată, ceea ce aţi scris a fost foarte util pentru mine şi pentru ceilalţi cititori ai blogului. Mulţumesc pentru insight-urile care vin dinspre alte specialităţi decât ale noastre şi pentru informaţiile care mie mi-au scăpat, dar pe care le-aţi prins voi. Fără mişto.

  1. catalink Reply

    Ringier anunta CRP ca nu anunta rezultatele anchetei in ceea ce priveste acuzatiile de furt venite din partea Adevarul Holding.

  2. hymerion Reply

    cica la Gandul, nu mai pleaca Serinela, careia i`a cam revenit zambetul pe fata dupa ce a obtinut sprijinul neconditionat al CTP`ului, sarbu marginindu`se sa taie din alte cheltuieli. E vorba de orele suplimdentare ale soferilor, care nu vor mai fi platite. Cat despre salariul de mii de euro al Serinelei, ramane cum am vorbit.

  3. Iulian Comanescu Reply

    Hymerion: cica, de asemeni, din discuţiile cu Sârbu a reieşit un nou (din nou) “Gândul”, mai colorat decât cel din prezent. Însă n-am informaţii verificate ca lumea. Cert e că ziarul a pierdut până acum şi se încearcă lucruri care seamănă a soluţii in-extremis.

Post your thoughts