Pagină nouă, În care dați ponturi

Fiindcă un număr de doamne și domni vine adesea cu informații foarte interesante sub diferite posturi, am făcut o pagină numită “În care dați ponturi“, unde puteți pune informațiile pe care vreți să le dați.

Nu o dată, ceea ce ați scris a fost foarte util pentru mine și pentru ceilalți cititori ai blogului. Mulțumesc pentru insight-urile care vin dinspre alte specialități decât ale noastre și pentru informațiile care mie mi-au scăpat, dar pe care le-ați prins voi. Fără mișto.

5 thoughts on “Pagină nouă, În care dați ponturi”

  1. Ringier anunta CRP ca nu anunta rezultatele anchetei in ceea ce priveste acuzatiile de furt venite din partea Adevarul Holding.

  2. cica la Gandul, nu mai pleaca Serinela, careia i`a cam revenit zambetul pe fata dupa ce a obtinut sprijinul neconditionat al CTP`ului, sarbu marginindu`se sa taie din alte cheltuieli. E vorba de orele suplimdentare ale soferilor, care nu vor mai fi platite. Cat despre salariul de mii de euro al Serinelei, ramane cum am vorbit.

  3. Hymerion: cica, de asemeni, din discuțiile cu Sârbu a reieșit un nou (din nou) “Gândul”, mai colorat decât cel din prezent. Însă n-am informații verificate ca lumea. Cert e că ziarul a pierdut până acum și se încearcă lucruri care seamănă a soluții in-extremis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *