O surpriză plăcută: Canalia (updated)

Mai precis, Canalia.Wordpress.com. Greu de găsit pe cineva care să rămână cu atâta succes la înţelesul originar al blogului, însemnări de viaţă personală, ca în postarea despre bunici. Sau care să aibă o idee mai absurd ecologistă precum aceea de a mânca un astrahan (şi follow-up), în semn de protest faţă de oamenii care poartă, ăăă, astrahan.

De citit şi interviurile imaginare cu Gigi Becali şi alte personaje.

Evoluează din 29 martie 2007.

UPDATE: Canalia îmi ia un interviu aici, desigur din axonii ei curentaţi, şi mă somează să dezmint că am luat bani ca să-i promovez blogul. Dezmint pe dracu’. Ba am luat bani, da’ nu de la el, ci de la Gigi Becali şi de la cele două bunici, care voiau să-şi vadă numele pe “Media lui Comanescu” şi n-au găsit altă cale decât o nouă metodă de distrus România, despre care un ziar supărat va publica imediat o anchetă care începe cu “nu întâmplător” şi se termină cu “situaţia ridică semne de întrebare”: suveica hipertextuală.

 1. serban Reply

  Nu mi-o luati in nume de rau, dar…. ce are de spus situl asta? Poate mi-a scapat mie. 😉

 2. Iulian Comanescu Reply

  Serban: poveşti cu cocoşul roşu, pur şi simplu. Poate să-ţi placă sau nu. Eu am râs cu voce tare de unele lucruri. Blogurile nu sunt neapărat nişe profesionale, ca aici, sau news, ca aici, sau analize, ca la Stoica.HotNews.ro.

 3. taz Reply

  cool!
  Mr. Canalia are haz teribil, e relaxat si istetz bine. fain blog, parerea mea.
  Iulian Comanescu, thanks for posting!

 4. Canalia Reply

  Domnule Comanescu, ma bucur ca apreciati blogul meu. Sper sa apreciati si postul de astazi. Nu de alta, dar e un interviu imaginar cu dumneavoastra. 🙂

  Domnilor cititori…daca doriti sa postati comentarii la mine pe blog, va rog sa va straduiti sa fiti decenti. Cel mai tanar cititor al meu are sase ani si jumatate. Pe blogul meu cenzura este varianta default, credeti-ma.

 5. doina Reply

  hahaha, e primul blogger pe care l-am trecut la favourites! e tare de tot! si ce mai seamana bunicile astea intre ele… si eu aveam tot o bunica si o mamaie. bunica a murit, a ramas doar mamaia.

 6. criserb Reply

  Canalie ce esti… cat ai dat sa scrie de tine aici, pe cine ai mituit, unde ai dat spaga? 😀

  Iulian de ce ai ales tocmai blogul lui, ca este fan Cora, ca uraste Carrefour-ul, ca mananca astrahanul in fata la Unirii… ca e prieten cu Becali, Basescu sau Prostanacul ? 🙂

  Cum ai ajuns la blogul lui? Pana la urma investitiile majore in bannerele de pe blogul meu i-au adus succesul?

 7. Canalia Reply

  Domnilor, domnilor!
  Va rog frumos!
  De ce nu ma lasati sa ma bucur in tihna de faimozitatea mea?

  Domnule Comanescu, mai tineti minte lectiile de algebra? Alea cu numarul imaginar “i”? Inmultiti interviul cu i. Sau…puneti la puterea minus unu, iese ceva la fel de haios.

  Daca prin axon intelegeti acea parte lunguiata a neuronului (lui criserb), ma bucur sa aud ca ai mei sunt curentati. Cam asta e farmecul unui axon.

  P.S. Becali, ti-a placut interviul? 🙂

 8. taz Reply

  da, da, si mie mi a placut cum i le a zis lu’ Becali, mai tare de cum i le zice lu’ Comanescu.
  se simte un pic ca i a placut ‘reclama’ pe hotnews, aha 😛
  anyway, dupe 5 minute de ‘rasfoit’ blogul, am pus Canalia asta la murat in Favorites.
  s auzim de trait bine! :>

 9. Florin Reply

  Hm, acum am descoperit si eu blogul canalie. Prima impresie: Mircea Badea pe net. Niste posturi despre Jane Austen sau Vama Veche care ma dezgusta. Nu inteleg cum injuratura poate sa fie salutata drept ceva spiritual.

 10. Florin Reply

  “Esti un prost sinistru. Probabil semeni cu maica-ta, care e tot o proasta si probabil si curva. Iar tatal tau e cu siguranta un gunoier. Cel natural, nu cel care te-a crescut. Vezi partea cu “ma-ta-i curva”.”

  canalia said, on August 28th, 2008 at 1:46 pm

  “Am uitat sa-ti amintesc ca esti un bou si un cretin. Retardatule! Gunoiule! Animal idiot ce esti! Te blestem sa ti se stinga neamul, casa sa ti se darame, familia sa ti se risipeasca si sa nu se mai auda de numele tau.

  Porc infect ce esti!”

  O surpriza placuta canalia asta, nu-i asa?

Post your thoughts