O problemă de intimitate

Fiindcă Theo Manolache de la Sanoma se miră aici, la noi, şi aici, la el, că am “violat intimitatea” măicuţei Irina de la Publimedia, mi s-a părut necesar să formulez un avertisment referitor la faptul că nu am nici o obligaţie şi nici un interes să protejez identitatea unora dintre pseudonimele care apar pe-aici. Dacă cineva îşi închipuie că îşi poate face de cap în zona asta fără să ca eu să ştiu cine ne tulbură apele – şi când spun “să ştiu” nu mă refer la IP-ul de Publimedia al “Irinei”, ci la sensibil mai mult -, atunci se înşală.

Identitatea altora, în schimb, o tolerez şi o protejez, deşi fără entuziasm, în situaţiile pe care le vedeţi în avertisment, la “Despre blog“. Care se reduc la faptul că omul respectiv are ceva de spus şi poate s-o păţească dacă spune.

Desigur, toate defaulturile WordPress-ului se abrogă, ca să zic aşa.

  1. metilic Reply

    esti cam trist prietene comanescu..faza aia facuta domnisoarei irina arata ca nu prea ai bun simt..punem pariu ca si tu intri anonim si iti lasi comentarii favorabile?..asa ca lasa-ne tu cu tulburatul apelor..cineva poate fi sau nu de acord cu tine..dar asta nu inseamna ca trebuie sa ti se umfle arterele din cauza asta..si nici sa publici un ip sau un loc de munca al respectivului…ca daca faci asta..ne dovedesti ca esti un individ slab (hai te tine sa-mi raspunzi la asta cu faptul ca ai 85 de kg?)..mai citeste o carte.pace

Post your thoughts