O premieră a lui Tolontan

Cătălin Tolontan a produs un prim articol scris în comun de oameni de pe blog. Ce a ieşit e aici http://www.tolo.ro/2007/01/09/sa-scriem-impreuna/, iar finalul mâine, în “Gazeta sporturilor”.

 1. Radu Reply

  Forbidden
  You don’t have permission to access /2007/01/09/sa-scriem-impreuna/ on this server.

  Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  Nu pot intra la tolo pe blog.Eroarea e cea de mai sus.Imi poate spune cineva WTF is this?
  Merci!

 2. Maxim Reply

  pt Radu: probabil ca ai un un IP la comun cu colegi de servici, IP ce probabil a fost blocat de catre GSP. Am vazut rapoarte similare prin blogosfera ce semnalau acelasi lucru.

  Am inteles de pe blogul tolo.ro ca se poate intampla asa ceva atunci cand cineva scrie injuraturi in mod repetat. Din rapoartele pe care le-am citit eu imi rezulta insa ca injuraturile nu sunt neaparat cenzurate, ci mai degraba opiniile cu adevarat critice la adresa politicii editoriale si comerciale a GSP.

 3. Radu Reply

  Uhmm…
  E adevarat.Sunt intr-o retea.Dar nu injur si cu siguranta celor care injura nu le sunt blocate ip urile.
  De criticat politica editoriala…s-a mai intamplat dar nici atunci nu a fost blocat ip ul.Sunt corecti.Sunt placut surprins din pctul asta de vedere.Si ca sa va dau un exemplu de fair play, la Tolontan de ex.Titlul din editia de azi a GSP ului l-am sugerat eu si am fost placut surprins sa constat ca, in josul paginii este mentionat acest lucru.Cinste lor!

 4. Maxim Reply

  Radu: s-ar putea sa nu fie neaparat politica GSP sau a tolo.ro, ci doar a unor ziaristi pe blogsport. Nu stiu cine are drepturi de blocare IP la GSP. Din blogosfera nu mi-e clar cine blocheaza, dar parca nu s-a intamplat la tolo.ro (cel putin din cate am citit) ci parca la blosgsport la Andreis sau la Geambasu sau Buzarin — pot sa ma uit si sa revin cu date desi cred ca cei de la GSP ar trebui sa aiba niste statistici.

Post your thoughts