O idee bună… care… funcţionează sau nu? – ba da…

Realitatea.net îţi dă ştirile de ultimă oră pe ym dacă adaugi la lista de messenger id-ul realitateaonline. Nu uitaţi şi de transmisiile live de pe hotnews.

UPDATE: Mai mulţi domni s-au plâns în subsol că ideea şi idul Realitatea.net nu funcţionează. Am încercat şi eu să adaug şi nu pot, dar am primit o pălărie ridicată de la realitateaonline. E un omuleţ acolo care încearcă să-mi facă o invitaţie. Vă ţin la curent 🙂

UPDATE: Ba merge. Am primit o ştire cu Băsescu 🙂

 1. dave Reply

  da, dar nu merge… poate e calculatorul meu de tot rahatu care mi se plange ca nu mai are memorie, dar chiar nu merge 🙁

 2. noiZe Reply

  “Your request to add a contact has taken longer than expected to cmplete. The operation may have succeeded. Please check your Messenger list later.”

  Am mai vazut textul asta din. “E de la ei domle”.

 3. dave Reply

  nu, daca ai noul messenger nu trebe sa bagi musai adresa de mail. la mine nici cu noul messenger nu merge bine 😐

 4. Adrian Reply

  O idee buna, dar Yahoo Messenger are o limita de 1000 de contacte. Oare s-au gandit la asta?:D

 5. Piticu21 Reply

  Adrian, asta e si ideea, sigur are? Ia sa o depasim

  Iulian … se oftica Yahoo si o face de ani buni, cand vrei sa adaugi prea multe contacte in timp scurt. De asta dureaza atat cat sa accepte un id nou.

 6. rox Reply

  Nici la mine nu merge sa dau add. Am incercat aseara si apoi le-am lasat un offline in care le spuneam ca nu reusesc sa ii adaug in lista de messenger. Dimineata, surprinzator aveam 2 mesaje de la ei ..si zicea ca ei ma au deci…s-a putea sa aiba ceva probleme de sincronizare:))))))))

 7. Alex Deva Reply

  Nu e nevoie sa fii in lista cuiva ca sa primesti mesaje. Metoda corecta de inregistrare in acest serviciu ar fi fost un formular web, dupa care aplicatia lor — care-o fi — sa trimita pur si simplu mesaje, fara sa isi bata capul cu cereri de autorizare, etc.

 8. Dorothea Ionescu Reply

  Iulian, eu cred ca treaba asta cu primitul stirilor pe messenger nu e un demers de tinuta pentru o televiziune de stiri care se da de-a CNN-ul romanesc. Mai ales cand ezista RSS-uri. Puteau sa-si faca si ei un soft de news alert cum are BBC-ul si sa incerce sa reimplementeze news crawl-ul.

 9. Dr.A Reply

  Probabil doar iau adresele de YM fara sa te adauge in lista. Le pot folosii atunci cand trimit pe mass stirile.
  Sau poate isi fac o lista pt spam ?
  La mine nu a mers ieri si nu merge azi. PUNCT

 10. g@br! Reply

  Nici la mine nu merge. E a 3 oara cand incerc si “nimic”. Acelasi text : “Your request to add a contact has taken longer than expected to complete. The operation may have succeeded. Please check your Messenger list later”

 11. kjapek Reply

  De cate ori deschid yahoo messenger imi cere sa dau accept pt persoanele pe care vreau sa le bag in lista, dar fara rezultat. imi apar in schimb la addres book, de unde pot sa intru in vorba cu ele.tare ciudat si chestia asta este de anul acesta.

Post your thoughts