O fi el?

În subsolul de la “poftim postare cu Giurgiu” a reacționat și “Cozmin Gușă”. A pus CozminGusa.weblog.ro la site și are un IP de RDS-București.

Eu cred că e el, dar nu insist, fiindcă într-un fel se leagă de campania pentru referendum, în care știți că sunt implicat. Ca urmare, vă invit pe voi să comentați.

6 thoughts on “O fi el?”

 1. El este sigur. Nu stiu daca ai observat, dar noi doi am postat cam in acelasi timp despre gusa. El tocmai si-a reactivat blogul. Mi-a spus-o personal, de unde si anuntul intrarii lui blogosfera.

 2. ce mare post a avut? m-am dus crezind ca ti-a stirnit interesul cine stie ce mare filozofie, dar pe tine nu te intereseaza ce a spus, ci daca este el.

  pai este el, dupa continut, atita stie, atit il duce capul, atit a scris.
  precis el e doctor in management si cum se face audienta; se vede dupa PIN, neh?

 3. Pe mine altceva ma face curios. De ce si-a facut domnul Gusa blogul pe weblog.ro, ci nu pe un domeniu personalizat…? Am aflat de ce. domeniul cozmingusa.ro e luat. De cine? De activesoft, care este un publisher destul de important si client al retelei Boom. Nu cu mult timp in urma a existat o discutie privind domeniile purtand numele unor personalitatim, detinute de vodanet printr-un offshore. Daca imi amintesc bine, raspunsul lui Vlad Stan a facut referire la un proiect de bloguri, care trebuia sa fie, dar nu a fost, si uite asa mirceabadea.ro sau ovidiuioanitoaia.ro au ramas in posesia vodanet. Sunt curios care e raspunsul lui activesoft privitor la cozmingusa.ro, un alt proiect de bloguri…?

 4. nu cred ca este cazul sa va adanciti in teorii ale conspiratiei total pe alaturi. si-a facut blog pe weblog din mai multe motive. la unul am contribuit si eu.
  ce are daca cineva are blog pe weblog.ro ? nu imi plac atitudinile negativiste mai ales la adresa unui serviciu pentru care mi-am dedicat timp si fonduri.
  blogspot sau wordpress sunt mai cool pentru ca nu sunt romanesti sau ce?
  poate ca va avea blogul tot pe weblog gazduit sub nume propriu. pentru ca se poate.

 5. Antonio, dupa cum am discutat si astazi, face to face, nu am nimic cu weblog.ro, iar comentariul meu nu s-a dorit unul peiorativ la adresa proiectului la care stiu cat suflet si energie ai depus. Am vrut doar sa aduc in prim plan faptul ca un domeniu – cozmingusa.ro, ei bine nu este al lui Cozmin Gusa 🙂 atat

  A, era sa uit esenta postarii lui Iulian! Da, cozmingusa.weblog.ro este chiar al lui. Mi-a spus mai intai Antonio, apoi a confirmat chiar el, la finele conferintei de la Olimpiadele Comunicarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *