Nou director de marketing și vânzări la TVR

Simona Dobrescu, vine de la HBO România și Forte Software. Comunicatul de presă:

Simona Dobrescu este noul director de Marketing și Vânzări al TVR

Simona Dobrescu a câștigat concursul pentru postul de director al Direcției Marketing și Vânzări de la TVR, organizat în data de 26 martie 2007. Simona Dobrescu are 30 de ani și a fost Marketing Director la HBO România. În perioada martie 2004 – noiembrie 2005 a ocupat postul de Marketing Manager pentru AXN, tot în cadrul HBO România. Anterior, în perioada septembrie 2003 – martie 2004, a fost Marketing Coordinator pentru canalul AXN. Între octombrie 2000 și septembrie 2003 a fost Project Coordinator pentru firma Forte Software, partener Microsoft. A urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine, secția Engleză-Română, din cadrul Universității București. A urmat mai multe cursuri, traininguri și workshopuri în domeniu.
Comisia de examinare pentru concursul de director de Marketing și Vânzări la TVR a fost alcătuită din Tudor Giurgiu (președinte-director general), Horia Romanescu (director de Programe), Ioana Băntoiu (membru al Consiliului de Administrație), Sorin Burtea (membru al CA) și Afrodita Blasius (reprezentant al International Advertising Association – IAA România). Patru candidați s-au înscris la concurs, iar la interviu au participat trei candidați.
Postul de director de Marketing și Vânzări al TVR a rămas vacant după ce Iulian Pădurariu a solicitat, în data de 1 martie 2007, încetarea contractului de muncă prin acordul părților, din motive personale. Iulian Pădurariu a devenit director de Marketing și Vânzări la TVR în iunie 2006.

DEPARTAMENTUL COMUNICARE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

Share this...
Email this to someoneShare on LinkedInShare on RedditTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *