Nou director de marketing și vânzări la TVR

Simona Dobrescu, vine de la HBO România și Forte Software. Comunicatul de presă:

Simona Dobrescu este noul director de Marketing și Vânzări al TVR

Simona Dobrescu a câștigat concursul pentru postul de director al Direcției Marketing și Vânzări de la TVR, organizat în data de 26 martie 2007. Simona Dobrescu are 30 de ani și a fost Marketing Director la HBO România. În perioada martie 2004 – noiembrie 2005 a ocupat postul de Marketing Manager pentru AXN, tot în cadrul HBO România. Anterior, în perioada septembrie 2003 – martie 2004, a fost Marketing Coordinator pentru canalul AXN. Între octombrie 2000 și septembrie 2003 a fost Project Coordinator pentru firma Forte Software, partener Microsoft. A urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine, secția Engleză-Română, din cadrul Universității București. A urmat mai multe cursuri, traininguri și workshopuri în domeniu.
Comisia de examinare pentru concursul de director de Marketing și Vânzări la TVR a fost alcătuită din Tudor Giurgiu (președinte-director general), Horia Romanescu (director de Programe), Ioana Băntoiu (membru al Consiliului de Administrație), Sorin Burtea (membru al CA) și Afrodita Blasius (reprezentant al International Advertising Association – IAA România). Patru candidați s-au înscris la concurs, iar la interviu au participat trei candidați.
Postul de director de Marketing și Vânzări al TVR a rămas vacant după ce Iulian Pădurariu a solicitat, în data de 1 martie 2007, încetarea contractului de muncă prin acordul părților, din motive personale. Iulian Pădurariu a devenit director de Marketing și Vânzări la TVR în iunie 2006.

DEPARTAMENTUL COMUNICARE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *