Noaptea devoratorilor – ce-a vazut Andressa

Vineri, 30 iunie, Polivalenta, cum anuntam aici. “Andressa” a fost si, la rugamintea noastra, povesteste:

“Am ajuns la 8 si am baut un RedBull nerabdatoare si pregatita sa stau pana la ora 5.

Ii stiam pe cei doi baieti care au facut glume la inceput, Bobo si Claudiu/Teo de la trupa Improvizatii si stiam ca sunt buni. Mi-au placut cateva poante de-ale lor.

Dupa Parazitii nu ma omor… Insa au facut atmosfera, lumea s-a ridicat de pe scaune. Mi-ar fi placut mai mult sa ii ascult pe Zdob si Zdub anul trecut, dar nici Parazitii nu au fost o alegere rea.

Inainte de reclame a fost difuzat un filmulet cu imagini de la noptile publivorilor din alte tari – desi montat dragut, filmul nu spunea nimic.

Reclamele au fost bune. Multe dintre ele. M-au impresionat cele din campanii sociale [campania Adopt, toleranta fata de cei afectati de HIV/SIDA] desi in Polivalenta nu erau rampe de acces si pe langa mine cineva a fost carat pe brate si apoi i s-a adus si scaunul cu rotile. Ironic, nu?

Mi-ar fi placut sa fi fost organizate reclamele pe teme. Sau mai amestecate cele puternic marcate cultural [vreo sase reclame coreene difuzate consecutiv m-au iritat].

Pe la ora 12, la prima pauza, am iesit sa iau aer si dusa am fost. Era atat de cald inauntru ca nu mai puteam… Curgeau apele pe mine. bausem cativa litri de suc, dar eram terminata. Asa ca am mers la Green Hours pe terasa.

Daca ventilatia nu ar fi lipsit cu desavarsire, as fi stat pana la sfarsit. Poate data viitoare.

O observatie: Chisu a fost foarte huiduit. Cu toate astea, lumea vine la eveniment – el nu e asociat cu Noaptea Devoratorilor. Si mie mi-e antipatic personajul In locul lui as fi vorbit mai putin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *