New kidz in the gang: Florin Dumitrescu

Iminent, sectiunea “mass media” a blogului Hotnews.ro se va transforma in mass media si publicitate. Cum eu, Comanescu, ma pricep mai curand la mass media decat la publicitate, voi imparti parcela cu Florin Dumitrescu, unul din oamenii bazati din industrie. Pedigree-ul lui profesional se leaga, daca nu ma-nsel, de “Connex GO – Ce-i al tau e-al tau” (ma gandesc aprioric la cate zeci de cetateni o fi trebuit sa explice ca nu e necesara nici o virgula in chestia aia) si de “Untdelemn de la bunica”.

Florin Dumitrescu are si un “mic” hobby, numit Sarmalele Reci. Trupa pe care a inventat-o prin ’93, impreuna cu Mihai Iordache, cel mai activ saxofonist de jazz roman in momentul de fata (“Iordache”) si amploaiat la “Kumm”. Ca botezator, textier si membru cu drepturi depline al Sarmalelor, e autorul unor strigari memorabile gen “Nicu Ceausescu, presedinte!”, “Aurolac!” (clona la “Cocaine”-ul lui JJ Cale, via Clapton), “Violeta du-ce galeaaata la-gu-noooi” si mai ales: “Tara te vrea prost”.

Cine vrea sa se familiarizeze in avanpremiera cu Florin poate merge la http://textier.blogspot.com/, unde omul presteaza un jurnal personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *