Nesimţita dracului, a venit şi anul ăsta: Paianjenul Văduva Neagră loveşte din nou

Măruţă mi-a dat linkul ăsta şi am dedus că Paianjenul Văduva Neagră e la locul ei sau al lui, acolo unde am găsit-o în august 2004, când eram la Realitatea TV. Apoi l-am găsit pe Pierre Barbu care a găsit-o la rândul lui pe Văduva Neagră la PRO TV, unde aceasta a mâncat pe altcineva. Pe Stirileprotv.ro e de acum vreo 20 de zile:

Bineînţeles, din ştire lipseşte Văduva Neagră, femeia zice că a muşcat-o ceva, dar nu ştie ce, iar un doctor adaugă că Văduva Neagră nu face decât să pişte puţin persoanele care n-au alergii sau alte probleme. Mai vedem nişte gogomârle care locuiesc într-un borcan, fără aerul că ar putea face vreun rău cuiva, alergic sau nu. Pe tanti Ilknur Pintilie, care face voodoo pe nisip în ştirea de mai sus, am prins-o la Realitatea acum cinci ani, dar ar fi greşit să considerăm că Ilknur (da, aşa o cheamă) are relaţii privilegiate şi în acelaşi timp neprincipiale cu Fiara.

Aşa stând lucrurile, Paianjenul Văduva Neagră se dovedeşte a fi o vedetă mai longevivă decât Teo Trandafir şi Marius Tucă. Lunga ei (sau lui) carieră arată panta descendentă şi lipsa de fantezie a presei române de azi. Ar fi fost foarte simplu ca insolaţii corespondenţi de pe litoral să inventeze un peşte cu trei ochi, o umbrelă mutantă sau alte prostii, ştirea se putea confecţiona asemănător, pornind de la un caz de om muşcat de “ceva”. Pare-se însă că Văduva Neagră şomează suficient de mult (ăsta da job de vedetă, 11 luni de concediu pe an) încât telespectatorii să uite cu totul de ea până vara viitoare.

 1. Ozzi Reply

  Cred ca e timpul pentru urmatorul pas: sa i-o prezinte cineva lui Dan Diaconescu.

 2. Ronnie Reply

  Ilknur mi-a fost colega de meditatii la gramatica demult 😛 ce te faceai daca intra intr-un hotel din Mamaia iar un mistret ratacit? asta mi s-a parut foarte tare acu cativa ani
  p.s. pai si de litoral uita lumea cam 9 luni din an 😛

 3. fLoreign Reply

  Acum inteleg. Pe de o parte faci o lista cu astfel de evenimente imprastiate pe durata unui an, care ofera stiri “garantate”, iar pe de alta parte ai productii ieftine bazate pe unele dintre acestea, pe modelul Buhoglinda.
  Priceless.

 4. Iulian Comanescu Reply

  fLoreign: nu cred că cineva face vreo listă. Reporterul se scoală dimineaţa cu întrebarea “ce dau azi” în cap de regulă şi la un moment dat Văduvioara se iţeşte singură din subconştient.

 5. sorin Reply

  Tot felul de crocomarle au ajuns pe teritoriul romanesc. Invazie nu gluma…se schimba clima.

Post your thoughts