Neogen și-a tras mascotă

O cheamă iNeo.

mascota_neogen.jpg

Nu ne spune de ce, dar bănuiesc că fiindcă e o chestie mare cu percepție destul de proastă. Ce ziceți, iNeo o să-i ajute?

Sursa.

17 thoughts on “Neogen și-a tras mascotă”

 1. iNeo? You gotta be fucking kidding me. Cineva e foarte tâmpit la Neogen. Aș începe cu Fusu, da’ o să îi acord concesia el doar să fie prea prost să-și dea seama cine e tâmpit, dacă nu e el.

 2. Iulian: Nu cred ca o sa-i ajute. Era mai misto furnicuta ta facuta pentru PSD. Asta seamana un pic la capatana. E urata rau. Astia nu au deloc imaginatie. Probabil sunt calici (asa cum ii stiu) si au strans punga cand a venit vorba sa sara cu lovele serioase. Mascotele astea pot ramane vesnic daca sunt facute cum trebuie. Eu as vota pentru contra ei 🙂 .

 3. Offtopic:
  De multe ori aud comentariu asta: Fusu e prost.

  Nu sunt fan Fusu, nu prea imi plac multe chestii din cele facute de ei, dar Neogen e unde e pe o piata care totusi a crescut muuult mai curat decat altele din .ro.

  Revenind la subiect: mascota este subtirica, nu are prea multe elemente originale. Daca nu i-ar fi pus tenisii aia albastri era chiar ultra-banal. Nu stiu daca se inscrie in planul lor de comunicare sau a fost facut pentru ca aveau nevoie de el la vreun festival. Numele este din nou cam banal.

  As zice ca e o idee buna realizata cam prost.

 4. Stilul de desen este cel putin invechit… nu vad cum si cu ce i-ar putea ajuta aceasta mascota care nu iese cu nimic in evidenta.

  Numele e pur si simplu banal.

 5. E intr-adevar slabuta, n-ar castiga un concurs de mascote pentru o scoala generala. 🙂
  Neogenul sta slabut cu designul pe toate siturile lor si tot ce cumpara incearca sa le contorsioneze in designul lor chinuit.
  De exemplu doizece.ro avea un design dragut si consecvent inainte sa-l cumpere ei sa-l faca varza.

 6. avand in vedere scandalurile cu tenta porno din ultima perioada, eu nu as pune asa ceva drept mascota… chit ca are tenisi sau ce mai vreti voi 😐

 7. E urat. Parerea mea!
  Arata ca un rac. Si la urma urmei, ce e cu i mic si Neo. Stiu ca exista si alte firme in Romania ce incep cu i, dar orisicat. Nu puteau sa vina cu ceva mai original. Doar sunt atatia acolo.
  Nu am competente grafice dar imi pare rezultatul unui brainstorming in care toata lumea era de acord cu vorbitorul. Albul e cam mult si o sa le faca probleme cand vor dori sa il incadreze intr-un context mai larg.
  Mai bine il resuscitau pe Patratel.

 8. Si-au pus o mascota pentru ca privitorii sa aiba de ce sa se ataseze. Nu mai e doar un serviciu virtual, e cineva acolo cu care poti sa stabilesti o legatura.

  In principiu e o idee buna, mascota aia e foarte deschisa, bratele largi, ochii larg deschisi, zambeste, culori “tip” (roz si albastru).

  Ca probleme: eu n-as purta tricou cu un @ pe mine. Mi se pare mie sau e chel? Incaltamintea indica o fire sportiva. E o disonanta cu cei care stau pe neogen, mari calculatoristi. (asta poate sa fie totusi si ceva bine: poate publicul tinta “viseaza” la asa ceva).

 9. salutare

  eu sunt iNeo. 🙂 Multumesc, nenea Comanescu, pentru introducere.

  Zicea cineva ca sunt urat? 🙁 He he he. Cine zice ala e 😀

  Cu deosebit respect
  iNeo

 10. Stimate domn Comanescu,
  am postat ieri un mesaj si nu stiu de ce l-ati anulat ?
  Pentru ca era adevarat ? 🙂
  Neogenul nu poate genera nimic valoros pentru ca nu au etica si nu a avut.
  MAscota este urata si seamana cu etica Neogenului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *