National Geographic a început o ofensivă contra internetului

Mai exact, a început de aici.

Mai oftează cineva după proiecte speciale?

13 thoughts on “National Geographic a început o ofensivă contra internetului”

 1. Excelenta campania de promovare si poate pe viitor vor apare asemenea lucruri creative si prin Principatele Unite ale Publicitarilor romani.

  @Rin Tin Tin: este un proiect special deoarece se refera exclusiv la saptamana Spatiului pe care National Geographic o prezinta in exlusivitate prin platforma Sky.

 2. wow ce senzationalist e titlul postului!
  clip-ul n-are nimic de-a face cu o asa zis ofensiva impotriva internetului. ideea e legata de spatiu si de promovarea saptamanii dedicate spatiului. n-are nimic de impartit cu internetul, doar se foloseste de el ca platforma.

  foarte lame titlul!

 3. Chiar, nici eu nu înțeleg de ce e o ofensivă împotriva internetului. Nu mă asociez comentariului de mai sus cu titlul senzaționalist. Pur și simplu nu înțeleg…

 4. Criza de trafic, eh? Ai pune orice in titlu doar doar vine cineva si da click pe super articolul tau ce contine un link…
  Mda, toata lumea are blog …

 5. Rin Tin Tin: tu ce numești un proiect special? După mine, e grosso modo o modalitate de promovare care nu e nici reclamă contextuală, nici bannere clasice.

  Supastar, Radio 33, Robert: uau, v-ați prins? și eu care credeam că lumea chiar o să se sperie…

  Raluca: ai pus degetul pe rană. Proiectele speciale ies atunci când ai și pâinea, și cuțitul. Ca să fie și o modalitate de vânzări, trebuie să se înțeleagă marketing managerul advertiserului cu agenția, regia de net și apoi site-ul, ca să nu mai vorbim, eventual, de vreo mică prăvălie interactivă care să fecundeze toată adunarea de mai sus cu o idee adevărat bună. Proiectele speciale sunt de regulă copii cu cinci moașe.

 6. Eu nu cred in conceptul de “proiect special” 🙂 Adica da, daca e un proiect, cum a fost (nereusitul) blog decezero.ro (dizgratios pus offline, daca te uiti pe http://decezero.ro). O simpla animatie de inceput poate fi considerata proiect special doar prin ideea cu adevarat originala (si aici sunt de acord cu tine), the link above is pretty cool 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *