National Geographic a început o ofensivă contra internetului

Mai exact, a început de aici.

Mai oftează cineva după proiecte speciale?

 1. Vincent Reply

  Excelenta campania de promovare si poate pe viitor vor apare asemenea lucruri creative si prin Principatele Unite ale Publicitarilor romani.

  @Rin Tin Tin: este un proiect special deoarece se refera exclusiv la saptamana Spatiului pe care National Geographic o prezinta in exlusivitate prin platforma Sky.

 2. supastar Reply

  wow ce senzationalist e titlul postului!
  clip-ul n-are nimic de-a face cu o asa zis ofensiva impotriva internetului. ideea e legata de spatiu si de promovarea saptamanii dedicate spatiului. n-are nimic de impartit cu internetul, doar se foloseste de el ca platforma.

  foarte lame titlul!

 3. Radio33 Reply

  Chiar, nici eu nu înţeleg de ce e o ofensivă împotriva internetului. Nu mă asociez comentariului de mai sus cu titlul senzaţionalist. Pur şi simplu nu înţeleg…

 4. Raluca Reply

  bai, ft tare! dar na, sunt ei la ei pe site, fac ce vor si daca au idei bune…iese ceva, asa!

 5. robert Reply

  Criza de trafic, eh? Ai pune orice in titlu doar doar vine cineva si da click pe super articolul tau ce contine un link…
  Mda, toata lumea are blog …

 6. Iulian Comanescu Reply

  Rin Tin Tin: tu ce numeşti un proiect special? După mine, e grosso modo o modalitate de promovare care nu e nici reclamă contextuală, nici bannere clasice.

  Supastar, Radio 33, Robert: uau, v-aţi prins? şi eu care credeam că lumea chiar o să se sperie…

  Raluca: ai pus degetul pe rană. Proiectele speciale ies atunci când ai şi pâinea, şi cuţitul. Ca să fie şi o modalitate de vânzări, trebuie să se înţeleagă marketing managerul advertiserului cu agenţia, regia de net şi apoi site-ul, ca să nu mai vorbim, eventual, de vreo mică prăvălie interactivă care să fecundeze toată adunarea de mai sus cu o idee adevărat bună. Proiectele speciale sunt de regulă copii cu cinci moaşe.

 7. Rin Tin Tin Reply

  Eu nu cred in conceptul de “proiect special” 🙂 Adica da, daca e un proiect, cum a fost (nereusitul) blog decezero.ro (dizgratios pus offline, daca te uiti pe http://decezero.ro). O simpla animatie de inceput poate fi considerata proiect special doar prin ideea cu adevarat originala (si aici sunt de acord cu tine), the link above is pretty cool 🙂

Post your thoughts