MyKinda.ro la a doua vedere

Am amânat să scriu despre MyKinda.ro, deși mi se părea un proiect interesant, fiindcă era ceva ce mă deranja și nu știam ce. Era vorba de layout, care parcă e prea simplu, parcă e odihnitor pentru ochi, în inflația de culori de pe internet. Aflu că “mai e de lucrat” la toată treaba – și mă întreb de ce nu s-a pus sus în stadiu finit, atunci, dar în fine – e internet, probabil că ownerul a considerat că simplismul nu gonește consumatorul:

300_mykinda_ro.jpg

De la Brăduț, care pompează conținutul o parte din conținut (vezi precizarea din subsol), aflu că e un soi de rețea de bloguri tematice, pe categoriile pe care le vedeți acolo. Business-ul e al lui Lee Wilkins, Ulmanu asigură contentul. Buget: confidențial, dar sunt ceva bani. Brăduț mi-a spus că e suficient ca să întrețină o rețea de câțiva oameni care să presteze informațiile. O să ziceți că sunt prieten cu el ș.a.m.d., dar mi se pare că în momentul ăsta contentul e punctul tare. La “Business & Media” au existat vreo două informații în premieră, așa cum ați văzut, dacă ați urmărit “M-au interesat” de pe coloana alăturată. Sunt cu alte cuvinte și lucruri la prima mână, spre deosebire de proiecte de factura Gizmodo.ro.

3 thoughts on “MyKinda.ro la a doua vedere”

  1. intr-adevar e ceva cu situl asta, dar avand in vedere ca au inceput prin manarii si prin minciuni, eu am un gust amar. pana sa aiba un continut bogat si de prima mana cum este acum, au colaborat cu bloggeri anonimic de pe net, promisi sa fie platiri si care pana la urm au fost “pusi pe liber” cand variante mai “elevate” si-au facut aparitia. Continutul initial a fost realizat de acei oameni fara sa primeasca nimic in schimb iar apoi cand au intrebat de ce nu mai pot accesa conturile pentru a scrie li s-a raspuns ca a fost gasita o varianta mai buna. Ma dezgusta sa vad cum orice lucru, orice om, pentru a pune bazele unei afaceri, calca pe morminte. si la fel si cu designul, nu doar cu continutul. au cerut unei firme sa le faca o varianta de design apoi au… “disparut”.
    pana una alta, eu am gasit o varianta mult mai faina, un site care de 3 sapt de cand s-a lansat a facut mai multe decat a facut mykinda in 4 luni, si care cred eu (desi are cateva neajunsuri momentan) ca, dupa ce se va lansa, dupa ce toate vor fi puse la punct si designul si continutul se vor uniformiza si ridica, va fi o alternativa serioasa la situl englezului neserios. saracul om bogat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *