MyKinda.ro la a doua vedere

Am amânat să scriu despre MyKinda.ro, deşi mi se părea un proiect interesant, fiindcă era ceva ce mă deranja şi nu ştiam ce. Era vorba de layout, care parcă e prea simplu, parcă e odihnitor pentru ochi, în inflaţia de culori de pe internet. Aflu că “mai e de lucrat” la toată treaba – şi mă întreb de ce nu s-a pus sus în stadiu finit, atunci, dar în fine – e internet, probabil că ownerul a considerat că simplismul nu goneşte consumatorul:

300_mykinda_ro.jpg

De la Brăduţ, care pompează conţinutul o parte din conţinut (vezi precizarea din subsol), aflu că e un soi de reţea de bloguri tematice, pe categoriile pe care le vedeţi acolo. Business-ul e al lui Lee Wilkins, Ulmanu asigură contentul. Buget: confidenţial, dar sunt ceva bani. Brăduţ mi-a spus că e suficient ca să întreţină o reţea de câţiva oameni care să presteze informaţiile. O să ziceţi că sunt prieten cu el ş.a.m.d., dar mi se pare că în momentul ăsta contentul e punctul tare. La “Business & Media” au existat vreo două informaţii în premieră, aşa cum aţi văzut, dacă aţi urmărit “M-au interesat” de pe coloana alăturată. Sunt cu alte cuvinte şi lucruri la prima mână, spre deosebire de proiecte de factura Gizmodo.ro.

 1. bradutz Reply

  o mica precizare. firma mea livreaza doar o parte din continut, respectiv pentru business&media si, partial, pentru tech&gadgets.

 2. novo Reply

  Sunt curios, sursa imaginilor din articolul asta:
  http://ro.mykinda.com/tech/30/09/2007/nu-cumparati-iphone-it-sucks/
  de ce nu se precizeaza? , stimabile furnizor de continut “la prima mana”…

  Eu sunt mai curios ce s-a intamplat cu denumirea initiala a proiectului, Blognation, care a disparut impreuna cu toata identitatea si o varianta beta a proiectului. In locul ei, a aparut o alta retea de bloguri pe blognation.com si myKinda…

 3. eu Reply

  intr-adevar e ceva cu situl asta, dar avand in vedere ca au inceput prin manarii si prin minciuni, eu am un gust amar. pana sa aiba un continut bogat si de prima mana cum este acum, au colaborat cu bloggeri anonimic de pe net, promisi sa fie platiri si care pana la urm au fost “pusi pe liber” cand variante mai “elevate” si-au facut aparitia. Continutul initial a fost realizat de acei oameni fara sa primeasca nimic in schimb iar apoi cand au intrebat de ce nu mai pot accesa conturile pentru a scrie li s-a raspuns ca a fost gasita o varianta mai buna. Ma dezgusta sa vad cum orice lucru, orice om, pentru a pune bazele unei afaceri, calca pe morminte. si la fel si cu designul, nu doar cu continutul. au cerut unei firme sa le faca o varianta de design apoi au… “disparut”.
  pana una alta, eu am gasit o varianta mult mai faina, un site care de 3 sapt de cand s-a lansat a facut mai multe decat a facut mykinda in 4 luni, si care cred eu (desi are cateva neajunsuri momentan) ca, dupa ce se va lansa, dupa ce toate vor fi puse la punct si designul si continutul se vor uniformiza si ridica, va fi o alternativa serioasa la situl englezului neserios. saracul om bogat…

Post your thoughts