MyBand.ro

Florin de la Hi-Q mi-a trimis o invitaţie către MyBand.ro.

Comunitate de artişti şi în acelaşi timp de fani de muzică. M-am jucat puţin prin ea, clipurile merg, e bine organizată. Voi o ştiţi? Mie mi se pare că are şanse să se ducă undeva. Că tot vorbeam de faptul că Web 2.0 nu prea există în adevăratul sens al cuvântului (număr mare de useri) în România.

 1. zErO Reply

  nu e site-ul facut de moga pentru gasirea de tinere talente? ala de pe care se selecteaza oamenii care se duc in fiecare joi in emisiune la mamarutza, pe tvr2?

 2. Clocky Reply

  Ideea e noua in Romania – da – dar “afara” exista de ani buni site-uri de genul. Site-uri care “promoveaza” artisti tineri care nu au studio si nici bani sau tatici bogati care sa le faca videoclip , pun mana acasa pe microfon / calculator / clape si fac muzica. Eu nu prea ma invart acolo dar am un amic care o face chiar bine. De altfel are si “ceva” creatii proprii * http://www.myband.ro/members/2907/ *
  Ce sa zic … exista atatea talente si noi tot funduri si sani vedem la Tv.

 3. Iulian Comanescu Reply

  Da, sigur că există şi afară – şi tocmai de aia ar putea funcţiona în România. Mie îmi miroase a Web 2.0 care merge. Şi da, o fi chestia aia făcută de Moga – eu ştiu?

 4. Maria Reply

  Voiam sa iti trimit ceva dragutz pentru categoria New Media, dar pentru ca nu ai “Contact” nicaieri pe blogul asta, iti pun la aceasta ultima inregistrare din categorie linkul http://www.hammerandcoop.com/# . E ceva special, original, eficient, curat, frumos si multe alte laude. Consideri? 🙂

  PS Din nou, nu are legatura cu acest subiect.

Post your thoughts