Music Channel scoate de pe YouTube faza cu Despot și reporterița

Căutam numărul de views de la celebrul Adi Despot + reporterița de la Music Channel și uite peste ce dau:

Bineînțeles că filmul mai poate fi găsit în nenumărate locuri. Dar interesant e aspectul legal al problemei: Music Channel și-a revendicat în ultimă instanță copyright-ul asupra unei gafe monumentale făcute pe propriul post. Putem presupune că marii manageri ai micuței televiziuni n-au mai vrut să vadă povestea înaintea ochilor, dar dacă e să luăm legea în litera ei, reiese că sunt de părere că e prostia lor, le trebuie, nu vor s-o lase din brațe și speră eventual să scoată bani din ea.

14 thoughts on “Music Channel scoate de pe YouTube faza cu Despot și reporterița”

 1. Eu am alta varianta: un boss de la Music Channel o are pe fetiscana in majoritatea timpului sub biroul sau, daca intelegi ce vreau sa spun. Fatuca a inceput sa-i faca mutrite suparacioase si atunci boss-ul face pe dracu’ in patru sa nu-i faca mutrite gajica 😉

 2. ia uite, si eu care regretam ca nu am in grila de baza a rds money channel. uite asa, incet-incet, o sa avem curind in sfirsit o televiziune care sa ne amuze de-a devaratelea… la mai multe, deci! daca mai aud de inca una de-asta, jur ca ma duc sa imi largesc grila de programe pina o incapea si money channel/ul in ea! dixit.

 3. Iulian recunoaste: E plina presa noastra de fatuci de astea nu-i asa? Era si timpul sa puna cineva copyright pe prostie. E o solutie sa iesi din criza ca, din pacate, potentialul acestui business in presa noastra e colosal.

 4. Pai eu (amator de amator) vad problema asta in doua feluri:
  1. Interviul era in direct. In acest caz lista de dobitoci e mare rau. Incepind evident cu cel care a angajat-o, continuind cu cel ce a trimis reporterita asta pe teren si nu in ultimul rind cu cel ce a avut ideea de a face un interviu in direct cu un tip despre care se stie ca mai scapa cite ceva “dulce“ din guritza. NU STIU EXACT, nu urmaresc genul acesta de TV (prefer VH1 – deh, virsta !) dar nu cred ca afost vorba de asa ceva ci de:
  2. Interviu care trebuia montat si finisat in studiou. Ei, in acest caz se schimba lucrurile. Cineva s-a grabit sa il faca public si in acest caz a cam incalcat niste reguli si regulamente.

 5. MusicChannel a aparut pe cablu pt ca e detinut de ginerele lui Base. Acum cand guraliva a iesit de sub birou si a aparut pe sticla si in reviste, a aparut brusc si divortul de Base. Oare nu ar fi natural ca si RCS/RDS sa divorteze de ei, pt ca nu mai este tatucul sa ii sustina? Este normal sa se genereze astfel de aberatii, atunci cand a fost nascut cu forcepsul.

 6. daca singura glumitza din interviu era “3 in p*** mea” ramanea fara probleme.

  dar “cum ati angajat-o pe asta” ustura rau rau de tot. cat despre cifre pot sa iti spun eu cateva. in jur de 3 uploadul initial avea 200 si ceva de view-uri, iar pe la 8 seara 128.000. efectiv a fost cel mai exploziv viral romanesc

 7. Giovanni si-a atins scopul, evident fara sa vrea. Viralul cu Alexuttza, sigla MusicChannel date pe A1, bloguri, etc absolutely-free. Dar ca o reclama de care vrei sa se vb, la un moment dat o tai cand e in maximul ei. Daca o lasa mai intra ici colo, iar apoi se desumfla ca o minge de 18 (aia mai putin tinerei stiu ce e aia minge de 18).

  Adevaru e ca ptr MC, fu o gafa la care nici cu gandu nu gandira, daramite sa spere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *