Mircea Badea a mâncat bătaie şi cu emisiunea în care zicea că e lider

Aseară, cu emisiunea în care ne-a făcut pe mine şi pe Tolontan în toate felurile şi a explicat că e lider pe diferite segmente de vârstă (all urban, pe care dă toată lumea cifre, nu contează, susţine el), Mircea Badea a mâncat din nou bătaie de la Realitatea TV. Scorul: 1,4 la 2, pe all urban.

Mircea Badea a mâncat bătaie şi la telespectatorii de 15-54 de ani, pe care încerca să-i prezinte ca fieful lui, cu 1,2 la 1,4. Sursa ratingurilor: chiar blogul lui Mircea Badea, unde puteţi citi diferite explicaţii pentru această situaţie.

 1. Silviul Reply

  OMG, acum am vazut inregistrarea de pe 22. Frate, eu zic că e nebun. Imi pare rău s-o spun, chiar aveam o parere buna despre Badea pe vremea cand presta cu Teo, dar a luat-o pe arătură rău. E disperat. Emisiunea lui, din revista presei, a ajuns haznaua lui proprie si personală in care bălăcăreşte pe toţi cei care au altă părere decât Măria Sa, Ză king of Audienţe.
  Idiotul, si mai are si tupeul să pronunţe cuvântul “deontologie”…

 2. vasilissa Reply

  Bălăcăreală. Ăsta e cuvântul. De fapt, cum vedem tot mai des, fie politicieni, fie moderatori, fie prezentatori, fie cumpărători… etc, ajungem să ne înjurăm, să ne facem unii pe alţii “graşi”, “urâţi”, “ochelarişti”, “cretini”, “alcoolici”. Şi gata, am rezolvat problema, este? Deci dacă e comanescu cretin şi alcoolic, am încheiat problema: ratingul lui Badea stă mai bine. După ce şi-a dat foc la laptop, a bătut cu ciomagul în murinundul cu pricina şi şi-a scuipat fierea pe ecran jumate de emisiune care se vrea revista presei, se cheamă că se poate calma. Am înţeles. E regele roacănrolului, reitungurilor şi verzelor cu carne. tocată.

 3. Anca Reply

  Pentru cei care o dau înainte cu emisiunea lui Badea = revista presei: Dacă aţi fi fost un pic curioşi şi v-aţi fi interesat, înainte de a vorbi, Badea NU a susţinut niciodată că emisiunea lui este o revistă a presei. A spus lucrul acesta de mai multe ori.

 4. ovidiu Reply

  TE POTI INECA CU VOMA? Adica… sa zicem ca esti aloolic…. si te pune natura sa stai in genunchi in fata wc-ului…. e posibil sa te ineci? Sunt tare derutat…

 5. "badea Gheorghe" Reply

  Cred ca gresiti,emisiunea se numeste:”In gura presei”si nu are menirea sa faca un rezumat la tot ce scriu asa zisii ziaristi.Odata intrat acolo trebuie sa fii intors pe toate fetele si bine-inteles ca iesi cam sifonat. Deci asta e linia emisiunii,iar cei care nu-nteleg acest lucru se pare ca au ceva probleme…

Post your thoughts