Mircea Badea a mâncat bătaie și cu emisiunea în care zicea că e lider

Aseară, cu emisiunea în care ne-a făcut pe mine și pe Tolontan în toate felurile și a explicat că e lider pe diferite segmente de vârstă (all urban, pe care dă toată lumea cifre, nu contează, susține el), Mircea Badea a mâncat din nou bătaie de la Realitatea TV. Scorul: 1,4 la 2, pe all urban.

Mircea Badea a mâncat bătaie și la telespectatorii de 15-54 de ani, pe care încerca să-i prezinte ca fieful lui, cu 1,2 la 1,4. Sursa ratingurilor: chiar blogul lui Mircea Badea, unde puteți citi diferite explicații pentru această situație.

7 thoughts on “Mircea Badea a mâncat bătaie și cu emisiunea în care zicea că e lider”

  1. OMG, acum am vazut inregistrarea de pe 22. Frate, eu zic că e nebun. Imi pare rău s-o spun, chiar aveam o parere buna despre Badea pe vremea cand presta cu Teo, dar a luat-o pe arătură rău. E disperat. Emisiunea lui, din revista presei, a ajuns haznaua lui proprie si personală in care bălăcărește pe toți cei care au altă părere decât Măria Sa, Ză king of Audiențe.
    Idiotul, si mai are si tupeul să pronunțe cuvântul “deontologie”…

  2. Bălăcăreală. Ăsta e cuvântul. De fapt, cum vedem tot mai des, fie politicieni, fie moderatori, fie prezentatori, fie cumpărători… etc, ajungem să ne înjurăm, să ne facem unii pe alții “grași”, “urâți”, “ochelariști”, “cretini”, “alcoolici”. Și gata, am rezolvat problema, este? Deci dacă e comanescu cretin și alcoolic, am încheiat problema: ratingul lui Badea stă mai bine. După ce și-a dat foc la laptop, a bătut cu ciomagul în murinundul cu pricina și și-a scuipat fierea pe ecran jumate de emisiune care se vrea revista presei, se cheamă că se poate calma. Am înțeles. E regele roacănrolului, reitungurilor și verzelor cu carne. tocată.

  3. Pentru cei care o dau înainte cu emisiunea lui Badea = revista presei: Dacă ați fi fost un pic curioși și v-ați fi interesat, înainte de a vorbi, Badea NU a susținut niciodată că emisiunea lui este o revistă a presei. A spus lucrul acesta de mai multe ori.

  4. TE POTI INECA CU VOMA? Adica… sa zicem ca esti aloolic…. si te pune natura sa stai in genunchi in fata wc-ului…. e posibil sa te ineci? Sunt tare derutat…

  5. Cred ca gresiti,emisiunea se numeste:”In gura presei”si nu are menirea sa faca un rezumat la tot ce scriu asa zisii ziaristi.Odata intrat acolo trebuie sa fii intors pe toate fetele si bine-inteles ca iesi cam sifonat. Deci asta e linia emisiunii,iar cei care nu-nteleg acest lucru se pare ca au ceva probleme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *