Mihnea Vasiliu a demisionat de la Media Pro

Buzz-ul din piata se confirma, la Catalin Tolontan. Mihnea Vasiliu pleaca de la Adrian Sarbu, spune redactorul-sef de la Gazeta Sporturilor. Erau zvonuri care il dadeau pe Vasiliu la Vantu, probabil ca publisher pentru fostul trust Academia Catavencu. Acestea par a se infirma, dupa sursa citata, care spune ca, probabil, Sarbu si Vasiliu au negociat o neimplicare a aceluiasi in piata, pe un interval de doi ani.

Care-i chestia, pana la urma? Mihnea Vasiliu era unul dintre cei mai vechi colaboratori ai lui Adrian Sarbu. In prima parte a anilor ’90, a venit la Media Pro pentru a prelua Mediafaxul si o serie intreaga de atributii in trust. Printre altele, a recrutat o parte din oamenii care au demarat Pro TV in 1995. Ulterior, a condus tipariturile lui Adrian Sarbu, pentru a face mai apoi un pas “lateral”, cedandu-i atributiile executive lui Dragos Stanca. Mihnea avea o relatie veche cu Sarbu, care includea, se spune, pachete de actiuni si alte facilitati manageriale asemanatoare. Greu de spus ce a cauzat despartirea.

  1. jurnalismonline.ro » Blog Archive » Mihnea Vasiliu reloaded Reply

    […] A trecut aproape neobservat ceea ce a remarcat acum cateva zile Lucian Mateescu: Mihnea Vasiliu, fostul sef al Publimedia (MediaPro), a revenit in bransa, la Realitatea-Catavencu. Vasiliu a parasit grupul lui Sarbu acum aproape un an si se spunea ca a convenit cu fostul sau patron sa nu se duca la Vantu sau in alta parte vreme de doi ani, timp in care urma sa primeasca de la MediaPro un salariu de consultant. Iata ca cei doi ani au fost de fapt unul.. […]

Post your thoughts