Mihai Tatulici si-a dat demisia din functia de director de programe al Realitatea TV

Jan Terifaj a venit cu informatia pe 7 octombrie, 11 octombrie, in subsolul unui post de pe Blog.HotNews.ro din 7 octombrie; am tot incercat sa o verific si acum am o a doua sursa care zice ca asa e.

Cum scrie si-n articolul din EVZ pe care il linkuiam acolo, lansarea noii grile s-a lasat cu oarecari scaderi de audienta si chestii confuze pentru telespectator. Grila e, formal, responsabilitatea directorului de programe. Daca e reala, demisia lui Tatulici e un semnal ca lucrurile vor fi drese din mers.

UPDATE: Cineva de la Voiculescu imi zice ca e secretu’ lui Polichinelle, ca Jurnalul a dat deja stirea azi:

“SCHIMBARE – Tatulici, fara functie la Realitatea TV
Mihai Tatulici a renuntat la functia de director de programe al Realitatii TV. “Nu este vorba despre o demisie survenita in urma vreunui conflict. Ci am cazut de comun acord cu Sergiu Toader sa renunt la aceasta functie”, ne-a declarat Mihai Tatulici. El a ramas doar realizator de programe. “Nu functia conteaza. Dar am ramas cu acelasi birou, cu aceeasi secretara, acelasi sofer si aceeasi leafa”, a mai adaugat Tatulici. In locul sau nu va fi numit un nou director, ci departamentul condus de Tatulici va fi comasat cu cel de stiri sub titulatura “News &Current Affairs”, la carma caruia va fi Roxana Niculescu. (Cristina Ologeanu)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *