Mihai Constantin în locul lui Cosmin Prelipceanu, la TVR

A prezentat Jurnalul TVR mai de mult, apoi s-a dus la Washington, în chip de corespondent al TVR-ului. Mai are la butonieră (sau CV) Pro TV-ul, și mai de mult.

300Mihai-Constantin.jpg

Mihai intră pe post de pe 1 iulie. Cosmin Prelipceanu pleacă de pe 14 iunie, “prin acordul ambelor părți”. Între 14 și 1 o să vedeți nu un studio gol, ci pe Mihai Rădulescu. Care va crește ratingul, după care, ca și la talk-show-ul de seară, nu va mai fi nevoie de el.

După bubuiala cu Tudor Giurgiu, nu mă prea aștept să vedeți pe listă nume noi. Lumea nu prea are chef să-și bage capu-n laț la televiziunea publică. În locul lui Giurgiu s-a spus că ar putea veni Alexandru Sassu (PSD), dar eu am motivele mele să nu cred.

4 thoughts on “Mihai Constantin în locul lui Cosmin Prelipceanu, la TVR”

  1. singura mea amintire notabila despre Mihai C este legata de alegerile din 2004.
    La primul tur cand urma sa anunte rezultatele exit-pollurilor radia de fericire, la turul 2 era negru de suparare. Dupa aia a disparut prin america de unde transmitea niste stiri penibile care erau mult mai bine reflectate de catre agentiile de presa. Nu cred ca tvr avea nevoie de un corespondent care sa-i faca revista presei, exista modalitati mai putin costisitoare pentru asa ceva.
    hmm… revenirea lui e interesanta. Ca e omul psd-ului e clar, ma intreb de ce aveau nevoie urgenta de el “la baza”.

  2. Teo: ce poate face un prezentator de stiri in favoarea unui partid politic? Putina corectura la prompter. Chestia asta cu omul PSD-ului sau al PD-ului sau al dracului e mult exagerata.

  3. Ba eu mă bucur pentru Mihai. Și pentru telespectatorii TVR. Nu știu dacă cei care au comentat aici îl cunosc, dar sincer, chiar cred că e profesionist. La fel și Preli, dar el a decis altceva. Așa că baftă Mihai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *