Michael Moore îşi lansează următorul film pe net

Slacker Uprising este povestea unui turneu făcut în 2004 de Michael Moore în “swinging states”, statele americane fără o opţiune politică netă democrat/republican, pentru a determina prezenţa la vot a tinerilor apatici politic.

Filmul va fi disponibil ca free download din 23 septembrie, dar numai pentru rezidenţii americani şi canadieni, la Slackeruprising.com. Cnet spune că bugetul filmului a fost de aproximativ 2 milioane de dolari. Lansând documentarul la liber, Moore a renunţat la un profit frumuşel, dat fiind că ultimele lui filme, “Sicko” şi “Fahrenheit 911”, sunt două dintre cele mai bine vândute trei documentare.

La ceea ce se vede în promo, nu mă aştept totuşi la multă artisticăraie. Filmul pare a fi o construcţie asemănătoare cu “An Inconvenient Truth”, şi el povestea unui turneu al unei personalităţi, Al Gore, cu încălzirea globală.

“Slacker Uprising” va fi lansat şi într-o ediţie pe DVD, prin Amazon şi NetFilx.

Slacker: un june american care încearcă să scape de armată prin diferite metode, dar şi o persoană educată şi în acelaşi timp fără mari realizări în linia “visului american”.

Post your thoughts