Marius Tucă la HotNews.ro

Dacă vreți să puneți întrebări, aici.

Share this...
Email this to someoneShare on LinkedInShare on RedditTweet about this on TwitterShare on Facebook

14 thoughts on “Marius Tucă la HotNews.ro”

 1. Ii pusai si eu o intrebare lui Marius Tuca , sub numele de romania inedit si astept sa fie validata mai intai intrebarea mea de un editor si dupa aia sa-mi raspunda .

 2. Nu inteleg de ce intalnirea cu Razvan Cornateanu a fost asa de lunga , iar intalnirea cu Marius Tuca asa de scurta .
  Sunt sigur ca sunt multe intrebari la care Marius nu apuca sa raspunda .
  As fi curios sa stim cate intrebari ramasara fara raspuns !

 3. O idee ar fi sa-i trimiti restul intrebarilor si sa-ti trimita raspunsul la ele , iar daca se poate , atat intrebarile cat si raspunsurile sa fie live .
  Astept sa vad care o sa fie urmatorul invitat !
  Cred ca un interviu cu Mircea Badea ar fi suficient de interesant .

 4. ti-am lasat o leapsa 😉 tie si lui manafu in post-ul meu de azi, vis a vis de personal brand… poate iti faci timp 2 minute sa dai cu subsemnatu! si promit ca merg si la masa… 😉

 5. Cred ca urmatorul invitat ar trebui sa fie Catalin Tolontan , avand in vedere faptul ca recent s-a stabilit cine este cel mai bun redactor de la Gazeta Sporturilor , http://contact.romania-inedit.ro/cel-mai-bun-redactor-de-la-gazeta-sporturilor/ , si datorita esecului noului viral GSP .

  Te rog sa scrii daca nu vrea sa vina sau sa raspunda la intrebari , pentru ca o sa-i vina greu sa te refuze si sa evite sa raspunda despre noul viral GSP si multor alte intrebari , deoarece nu cred ca o sa duca lipsa de intrebari din partea bloggerilor .

  I-as pune si eu cateva intrebari , dar nu cred ca o sa ma bage in seama , pentru ca nu sunt ziarist si nu sunt afiliat niciunui trust media .

 6. Mie mi-ar fi placut ca intreaga discutie sa fie urcata, in format video, pe site, fie la hotnews, fie aici. Am vazut doar fragmente.

 7. Emilian: o să dau aici interviul, ca la Cornețeanu. Ce se vede pe HotNews e discuția cu cititorii, ce se vede aici e după.

  România inedit: Tolontan a fost deja și după Tucă de la Voiculescu e normal să trecem la alt grup media. În rest, toată stima pentru Cătălin.

 8. Am pierdut ocazia. L-as fi intrebat cand se lasa de gazetarie ca pare un fel de dinozaur fata de noua generatie. Este tipul cu talk-showul care nu se mai face. Din postura de director sau ce o fi este foarte discret.

 9. Kingquizz: a dat oarecum un răspuns la ce zici tu. Îi face lui Voiculescu un ziar vândut și Voiculescu îl ține pentru chestia asta, nu-i provoacă bătăi de cap. Când am vreme scot interviul 1:1 cu el și o să vezi.

  Dinozaur încă nu e. Nu e pe post, dar asta-i altceva.

 10. Emilian: da, așa e, mi-i pierd 🙂 Scuze, am alte priorități. Trebuie să termin cartea, “Cum să devii un nimeni”, urgent. Plus o mie de alte chestii. Cu Tucă a fost o discuție bizară care trebuie pusă atent în pagină, n-am timp acum de asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *