Marius Tucă la HotNews.ro

Dacă vreţi să puneţi întrebări, aici.

 1. romania inedit Reply

  Ii pusai si eu o intrebare lui Marius Tuca , sub numele de romania inedit si astept sa fie validata mai intai intrebarea mea de un editor si dupa aia sa-mi raspunda .

 2. romania inedit Reply

  Nu inteleg de ce intalnirea cu Razvan Cornateanu a fost asa de lunga , iar intalnirea cu Marius Tuca asa de scurta .
  Sunt sigur ca sunt multe intrebari la care Marius nu apuca sa raspunda .
  As fi curios sa stim cate intrebari ramasara fara raspuns !

 3. Iulian Comanescu Reply

  Romania inedit: fiecare stă cât poate. Şi Marius Tucă a depăşit timpul alocat iniţial. În zilele următoare revin cu discuţia din studio cu el.

 4. romania inedit Reply

  O idee ar fi sa-i trimiti restul intrebarilor si sa-ti trimita raspunsul la ele , iar daca se poate , atat intrebarile cat si raspunsurile sa fie live .
  Astept sa vad care o sa fie urmatorul invitat !
  Cred ca un interviu cu Mircea Badea ar fi suficient de interesant .

 5. spam Reply

  ti-am lasat o leapsa 😉 tie si lui manafu in post-ul meu de azi, vis a vis de personal brand… poate iti faci timp 2 minute sa dai cu subsemnatu! si promit ca merg si la masa… 😉

 6. romania inedit Reply

  Cred ca urmatorul invitat ar trebui sa fie Catalin Tolontan , avand in vedere faptul ca recent s-a stabilit cine este cel mai bun redactor de la Gazeta Sporturilor , http://contact.romania-inedit.ro/cel-mai-bun-redactor-de-la-gazeta-sporturilor/ , si datorita esecului noului viral GSP .

  Te rog sa scrii daca nu vrea sa vina sau sa raspunda la intrebari , pentru ca o sa-i vina greu sa te refuze si sa evite sa raspunda despre noul viral GSP si multor alte intrebari , deoarece nu cred ca o sa duca lipsa de intrebari din partea bloggerilor .

  I-as pune si eu cateva intrebari , dar nu cred ca o sa ma bage in seama , pentru ca nu sunt ziarist si nu sunt afiliat niciunui trust media .

 7. Emilian Reply

  Mie mi-ar fi placut ca intreaga discutie sa fie urcata, in format video, pe site, fie la hotnews, fie aici. Am vazut doar fragmente.

 8. Iulian Comanescu Reply

  Emilian: o să dau aici interviul, ca la Corneţeanu. Ce se vede pe HotNews e discuţia cu cititorii, ce se vede aici e după.

  România inedit: Tolontan a fost deja şi după Tucă de la Voiculescu e normal să trecem la alt grup media. În rest, toată stima pentru Cătălin.

 9. kingquizz Reply

  Am pierdut ocazia. L-as fi intrebat cand se lasa de gazetarie ca pare un fel de dinozaur fata de noua generatie. Este tipul cu talk-showul care nu se mai face. Din postura de director sau ce o fi este foarte discret.

 10. Iulian Comanescu Reply

  Kingquizz: a dat oarecum un răspuns la ce zici tu. Îi face lui Voiculescu un ziar vândut şi Voiculescu îl ţine pentru chestia asta, nu-i provoacă bătăi de cap. Când am vreme scot interviul 1:1 cu el şi o să vezi.

  Dinozaur încă nu e. Nu e pe post, dar asta-i altceva.

 11. Iulian Comanescu Reply

  Emilian: da, aşa e, mi-i pierd 🙂 Scuze, am alte priorităţi. Trebuie să termin cartea, “Cum să devii un nimeni”, urgent. Plus o mie de alte chestii. Cu Tucă a fost o discuţie bizară care trebuie pusă atent în pagină, n-am timp acum de asta.

Post your thoughts