Mâine la Întâlnirile Media HotNews.ro: Cătălin Tolontan

Cătălin Tolontan vine în redacția HotNews.ro mâine, la ora 14.00. Tema: presa, la prezent și viitor, on și off-line. Biografia omului aici. Aștept, ca de obicei, întrebări pe tema menționată, mai la vale. Mulțumesc.

13 thoughts on “Mâine la Întâlnirile Media HotNews.ro: Cătălin Tolontan”

 1. hai ca sunt si eu curios si-i pun o intrebare intrebatoare lui Catalin Tolontan. catalin, ce datorii ai frate la SOVC ca prea lew faci reclama. Esti atat de deontolog de la o vreme cu ale tale comentarii pe blog.

 2. intrebarea despre viitorul presei nu poate ocoli criza economica. pe langa criza de credibilitate cu care se confrunta presa noastra de ani buni, acum a venit si criza economica. ce va fi anul 2009 – anul morii presei romanesti sau anul relansarii? relansare inseamna cu totul alte principii…

 3. Catalin, de ce te complaci in a scrie doar despre fotbal? In opinia mea fotbalul romanesc merge cu tine ca sarmalele cu un Chateau Laffite. Tot ce a fost de scris sau de spus despre fenomenul asta local, s-a spus.

 4. Care este cea mai dificila componenta off-line care trebuie respectata pe termen lung in conducerea unui print performant?
  Extrapoland, aceeasi intrebare pentru o aplicatie media on-line.
  Multumesc.

 5. Dumneavoastra sunteti platit in PLUS de CINEVA special sa denigrati de cate ori aveti ocazia trustul Intact ??
  Jucati cumva la doua capete si credeti ca aia din Intact sunt atat de “prosti ” si nu-si dau seama ??
  Iar placa cu Gazeta pe profit ..mai incet ca si Mircea Badea aduce profit si doar cu o echipa din 2 oameni si costuri minime !!

 6. Ok, tabloidizarea presei sportive a fost scurtatura catre cifre Brat care sa zdrobeasca Prosport-ul. Dar acum daca tot aveti cifrele, de ce nu incercati sa ridicati nivelul scriituri? De ce inca mai vad emoticoane in editoriale?

 7. D-le Tolontan cand vom putea citi si noi in gazeta scorurile meciurilor de handbal, baschet tenis in timp real? de ce trebuie sa asteptam 5-6 ore ca sa aflam ce scor a fost la meciul de handbal masculin dintre constanta si energia tgj, de exemplu? Intrebarea este cand vom avea si alte sporturi comentate in timp real in ziarul pe care-l conduceti?Nu se poate sa citim on-line orice perla pe care o spune turcu sau jiji, imediat cum ei o rostesc iar despre meciul de tenis al soranei carstea sa aflam dupa 4-5 ore, sau sa citim ce tampenie a mai facut un “om de fotbal” in loc sa citim comentariul meciului de handbal dintre atlasib sibiu si cs otopeni. Chiar nu mai putem citi un comentariu al unui meci dintr-un alt sport decat fotbalul? dvs credeti ca ne intereseaza mai mult tampeniile lui iancu sau ce a facut bucovina suceava in cupa chalenge la handbal?

 8. Ah ce-am ratat ! (am lipsit o vreme)
  Tare eram curios sa stiu: pina la urma cite sute de milioane de femei s-au vaccinat cu faimosul vaccin anticancer si cum de le-a numarat el asa de precis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *