Mai urmează, cu TVR, la Jurnalul

O să mai apară lucruri despre TVR în “Jurnalul național”. Pornind de la asta, am făcut un ymterviu cu cineva de acolo, ca să încercăm să aflăm de ce s-a dezlănțuit ziarul împotriva lui Giurgiu și de ce o să mai urmeze. Mă duc cu niște treburi, după care m-apuc să-l editez ca să-l pun sus. De data asta, ghicitoarea cu interlocutorul meu e destul de transparentă.

Share this...
Email this to someoneShare on LinkedInShare on RedditTweet about this on TwitterShare on Facebook

12 thoughts on “Mai urmează, cu TVR, la Jurnalul”

 1. ghicitoarea ta? habar n-am, dar vreau sa spun ca giurgiu, pe care l-am creditat blind [adica, blaind – ca la pocker] cu incredere de cind am auzit de el, mi-a facut o impresie deplorabila la Realitatea, zau asa parea dus cu… gindurile.
  insa,
  cu exercitiu de platou, la obiect si infipt, pertinent, ralu filip, care de altfel imi este antipatic.

  pot sa-mi dau cu parerea: dupa ce se sprijina pe cel putin 3 canale TV, voiculescu e pe cai mari, si simte el asa ca ar fi bine daca ar baga in haos TVR, hartuind-o tot timpul, astfel incit basescu si chiar si guvernul sa nu mai aiba o cale de comunicare spre tara – stabila si onorabila, totusi.

 2. Tuturor celor de fatza, scuze. N-a durat mult editatul, au durat mult treburile. Am lucrat vreo cinci ore la Business Standard si dupa aia am fost la o intalnire la HotNews, ca sa lansam un blog care pun pariu c-o sa va placa. Da, e Ciutacu. Si pentru cititorii fideli ai “Mediei lui Comanescu”, că voi vă uitați aici, în subsol, încă o ghicitoare, până luni sau așa ceva: noul blogger e un om de radio cunoscut și are inițialele M.M.

 3. @hamsteru, imi prezint public pentru ca:
  1. Iulian mi-a solicitat un ymnterviu si eu am acceptat.
  2. Apar exclusiv la Antena 3 (deocamdata), doar la invitatiile lor, ca la Realitatea TV m-am lecuit de cand cu ultima teapa a lui Tatulici.
  3. Nu, in ultimul rand, sunt cel mai bun:)

 4. Va suparati daca de data asta n-o sa tin aproape? Pe mine faultarea tvr-ului a inceput sa ma oboseasca. Sunt sigur ca e o institutie plina de bube in/pe cap, dar nu mi se pare a fi subiectul zilei. Nici pe departe. Dar (uneori) asta-i media autohtona: tara arde, jurnalistii isi platesc politele. Sau platesc politele celor care ii platesc. Oricum, e de salutat daca Ciutacu/Jurnalul au, in sfarsit, subiect. Iar daca n-au, presimt ca o sa-si faca.

 5. Dan Mihu: pai in ymterviu ii cer explicatii lui Victor si Victor imi raspunde. Nu sunteti curios ce-a fost la Jurnalul? Exista o multime de presupuneri, mie cel mai corect mi se pare sa vorbim cu cei implicati.

 6. @Iulian, chiar daca esti ocupat, te rog eu, pune interviul sus, fie si needitat, fiindca e mai logic sa fiu injurat pentru ceea ce am spus, nu pentru ceea ce intuiesc unii ca as fi spus.
  Cu multumiri anticipate,
  Victor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *