Mai urmează, cu TVR, la Jurnalul

O să mai apară lucruri despre TVR în “Jurnalul național”. Pornind de la asta, am făcut un ymterviu cu cineva de acolo, ca să încercăm să aflăm de ce s-a dezlănțuit ziarul împotriva lui Giurgiu și de ce o să mai urmeze. Mă duc cu niște treburi, după care m-apuc să-l editez ca să-l pun sus. De data asta, ghicitoarea cu interlocutorul meu e destul de transparentă.

12 thoughts on “Mai urmează, cu TVR, la Jurnalul”

 1. ghicitoarea ta? habar n-am, dar vreau sa spun ca giurgiu, pe care l-am creditat blind [adica, blaind – ca la pocker] cu incredere de cind am auzit de el, mi-a facut o impresie deplorabila la Realitatea, zau asa parea dus cu… gindurile.
  insa,
  cu exercitiu de platou, la obiect si infipt, pertinent, ralu filip, care de altfel imi este antipatic.

  pot sa-mi dau cu parerea: dupa ce se sprijina pe cel putin 3 canale TV, voiculescu e pe cai mari, si simte el asa ca ar fi bine daca ar baga in haos TVR, hartuind-o tot timpul, astfel incit basescu si chiar si guvernul sa nu mai aiba o cale de comunicare spre tara – stabila si onorabila, totusi.

 2. Tuturor celor de fatza, scuze. N-a durat mult editatul, au durat mult treburile. Am lucrat vreo cinci ore la Business Standard si dupa aia am fost la o intalnire la HotNews, ca sa lansam un blog care pun pariu c-o sa va placa. Da, e Ciutacu. Si pentru cititorii fideli ai “Mediei lui Comanescu”, că voi vă uitați aici, în subsol, încă o ghicitoare, până luni sau așa ceva: noul blogger e un om de radio cunoscut și are inițialele M.M.

 3. @hamsteru, imi prezint public pentru ca:
  1. Iulian mi-a solicitat un ymnterviu si eu am acceptat.
  2. Apar exclusiv la Antena 3 (deocamdata), doar la invitatiile lor, ca la Realitatea TV m-am lecuit de cand cu ultima teapa a lui Tatulici.
  3. Nu, in ultimul rand, sunt cel mai bun:)

 4. Va suparati daca de data asta n-o sa tin aproape? Pe mine faultarea tvr-ului a inceput sa ma oboseasca. Sunt sigur ca e o institutie plina de bube in/pe cap, dar nu mi se pare a fi subiectul zilei. Nici pe departe. Dar (uneori) asta-i media autohtona: tara arde, jurnalistii isi platesc politele. Sau platesc politele celor care ii platesc. Oricum, e de salutat daca Ciutacu/Jurnalul au, in sfarsit, subiect. Iar daca n-au, presimt ca o sa-si faca.

 5. Dan Mihu: pai in ymterviu ii cer explicatii lui Victor si Victor imi raspunde. Nu sunteti curios ce-a fost la Jurnalul? Exista o multime de presupuneri, mie cel mai corect mi se pare sa vorbim cu cei implicati.

 6. @Iulian, chiar daca esti ocupat, te rog eu, pune interviul sus, fie si needitat, fiindca e mai logic sa fiu injurat pentru ceea ce am spus, nu pentru ceea ce intuiesc unii ca as fi spus.
  Cu multumiri anticipate,
  Victor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *