MAE ameninta vocile critice si obtine castig de cauza

MAE – ministerul de externe al d-lui Mihai Razvan Ungureanu – a obtinut darea jos a site-ului Mae.haos.ro prin amenintari la adresa providerului de Internet care-l gazduia. Sursa: o adresa de e-mail de care nu am nici un motiv sa ma indoiesc, ba dimpotriva, e cu totul credibila, de la care am primit un scan cu faxul Externelor. Cititi si va minunati. (Va rog inca o data sa grupati comentariile si informatiile aici, si nu in subsolul mesajului de fata, ca sa nu ne risipim)

Domnule Christian Lupascu,

Avand in vedere ca sunt incalcate prevederile referitoare la “CONTINUTUL” site-ului, conform punctului 4 din “Termeni si conditii”, alegatiile existente pe subsite-ul mae.haos.ro au un evident caracter defaimator la adresa activitatii in ansamblu a MAE, in general, si a unor persoane din conducerea MAE, in special.

Mai mult, MAE va initia demersuri legale la institutiile competente, in vederea stabilirii daca prin publicarea acestor “informatii” nu s-au savarsit si infractiuni, caz in care se va pune problema si a unui caracter ilegal al acestui site.

Fata de cele de mai sus, va solicitam sa luati toate masuri pentru incetarea propagarii informatiei afisate despre Ministerul Afacerilor Externe de catre clientul dvs. care a publicat acest site la adresa IP 81.181.218.93, care va apartine.

Totodata va solicitam datele de identificare ale clientului dvs. care a publicat aceste informatii.

Secretar General Adjunct,
Doinita Florea

Pe langa agramatisme (“va solicitam sa luati toate masuri” – sau e un typo?), din mail-ul pe care l-am primit se desprinde faptul ca doamna Doinita de la MAE a comis si greseli de logica: fiindca au fost incalcate conditiile, site-ul gazduit de “dvs.” “defaimeaza”? care-i raportul de cauzalitate?

Pana acum, MAE nu si-a exprimat punctul de vedere fata de scrisoarea deschisa a Agentiei de Monitorizare a Presei si nici fata de intregul incident, comentat copios pe grupul de discutii profesionale ale jurnalistilor Freeex.

Mai mult de-atat va las pe voi sa comentati. Si sa cercetati – se poate pe Internet – care-s “conditiile” de hosting (despre asta e vorba?) si asa mai departe. Nu uitati: reactionati aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *