Mă puteţi asculta la News FM, cu Vlad Petreanu

Emisiunea despre bloguri a lui Vlad Petreanu de la News FM, Blog FM, se întâmplă azi, de la ora 16.30, cu mine în studio. Se poate asculta pe net aici sau pe 89 MHz, la Bucureşti.

Profit de ocazie ca să semnalez şi blogul emisiunii.

 1. Radu Reply

  Iulian, daca tot mergi la News FM, spune-le ca m-a dezamagit emisiunea lor de dimineata. Au o fata “jurnalist ” care nu cunoaste minima regula de a nu-ti exprima frustrarile personale in media pe care o reprezinti. Asta era in a doua zi de emisie, dupa ce aparuse pe nu stiu ce blog niste critici la adresa matinalului “ei”. Sensibila, saraca fata s-a apucat sa-l faca troaca de porci pe blogger. Habar n-am cine este ea, sau el, dar m-am enervat teribil, ca ascultator care stateam in trafic in drum spre birou, sa o aud cum duce un razboi personal pe spatiul de emisie. Nu ma intereseaza astfel de “news”. Corealizatorul, un tip, nu stiu cum il cheama, a fost ok, se simtea in vocea lui jena pentru ceea ce debita fata “jurnalist” si tot incerca s-o opreasca… Pacat de ei, au pornit strimb, si asta inca de dimineata.

  Hai, bafta la emisiune, merci.

 2. Iulian Comanescu Reply

  Radu: n-am apucat să le zic, fiindcă am plecat înainte să postezi tu, poate se uită aici. Presupun că era o diferenţă clară de ton între ce-a spus bloggerul şi ce-a spus fata de la matinal? Fiindcă altfel, nu putem zice decât că cineva a criticat-o şi ea a ripostat. Sigur – tu ştii cine ce-a făcut.

 3. Georgeradio Reply

  M-am uitat pe blogfm.ro, e singurul website unde gasesc un link la un podcast in limba romana. Bine, nici ala nu e Podcast in sensul purist al cuvintului, dar e ceva.
  Pe calea asta te anunt ca am dat drumul la un podcast in limba noastra, sau a mea de emigrant in Toronto

Post your thoughts