Lumeee! Fumuru şi Piersic Jr. în ipostaze scandaloase, minoritare!

Zaruri şi cărţi

Dacă nu credeţi că e aşa, vă puteţi convinge pe 24 şi 28 martie (încercaţi pe 28, că pe 24 am înţeles că e all sold out), la Metropolis (021 210 51 08, 0728 138 265), adică un teatru care funcţionează la fostul Migas, fostă Casă de Cultură, în zona benzinăria Eminescu. Şi nu, Fumuru şi Piersic jr. nu beau benzină şi nici nu scuipă flăcări. Poate cel mult Piersic jr. Cel care i-a învăţat la porcăriile de mai sus – şi la altele – e Henry Kass, scenarist la Seinfeld printre altele.

 1. Marian S. Reply

  Vreau sa spun si eu o chestie mai generala (pare putin pe linga subiect dar nu este!)
  Exista (cel putin in Bucuresti) o multime de teatre care nu au locuri suficiente in sali. Vrei sa vezi un spectacol si stai la coada pentru bilete sau renunti. Asta in timp ce citeva sali de cinematograf zac nefolosite fiindca asa vor unii. Din cind in cind mai intra in ele niste adolescenti care nu au unde, ma intelegeti voi. Fiindca se plateste un asa-zis fond (timbru) pe cinematografie aceste sali rezista. Nu am nimic cu banii care ajung la tinerii producatori si regizori dar cu salile acestea ar trebui facut ceva.
  Strig si eu aici fiindca exista oameni de media care citesc acest blog si care ar putea prelua ideea. Daca o considerati utila, evident.

 2. writeman Reply

  @ marian s – da oamenii de media ar prelua ideea, sunt convins. si ar da-o mai departe, strigand ca responsabilii cu acele sale sa faca ceva. acum, tu iti dai seama ce le ceri? sa faca !?! eu as fi curios daca s-a gasit cineva, vreun producator, sa se duca sa zica: ba, sala asta tot sta degeaba, dati-mi-o mie sa fac spectacole de teatru in ea si va aduc un venit pe luna de atatia lei..

 3. stefan Reply

  o mica remarca oarecum off-topic… nu inteleg de ce designerii de afise (teatru, film si nu numai) sunt asa de certati cu semnele diacritice.

 4. Iulian Comanescu Reply

  Ştefan: nu e deloc off-topic, asta m-a enervat şi pe mine. Ca şi o mulţime de alte lucruri legate de afiş. Din fericire, ideea e bună-scandaloasă, o să meargă în ciuda tuturor imperfecţiunilor, a negrului care îneacă toată chestiunea şi care nu ştiu cum se va tipări, a fonturilor bizare şi demodate, a informaţiei încâlcite, a…, a…

Post your thoughts