Lumeee! Fumuru și Piersic Jr. în ipostaze scandaloase, minoritare!

Zaruri și cărți

Dacă nu credeți că e așa, vă puteți convinge pe 24 și 28 martie (încercați pe 28, că pe 24 am înțeles că e all sold out), la Metropolis (021 210 51 08, 0728 138 265), adică un teatru care funcționează la fostul Migas, fostă Casă de Cultură, în zona benzinăria Eminescu. Și nu, Fumuru și Piersic jr. nu beau benzină și nici nu scuipă flăcări. Poate cel mult Piersic jr. Cel care i-a învățat la porcăriile de mai sus – și la altele – e Henry Kass, scenarist la Seinfeld printre altele.

5 thoughts on “Lumeee! Fumuru și Piersic Jr. în ipostaze scandaloase, minoritare!”

  1. Vreau sa spun si eu o chestie mai generala (pare putin pe linga subiect dar nu este!)
    Exista (cel putin in Bucuresti) o multime de teatre care nu au locuri suficiente in sali. Vrei sa vezi un spectacol si stai la coada pentru bilete sau renunti. Asta in timp ce citeva sali de cinematograf zac nefolosite fiindca asa vor unii. Din cind in cind mai intra in ele niste adolescenti care nu au unde, ma intelegeti voi. Fiindca se plateste un asa-zis fond (timbru) pe cinematografie aceste sali rezista. Nu am nimic cu banii care ajung la tinerii producatori si regizori dar cu salile acestea ar trebui facut ceva.
    Strig si eu aici fiindca exista oameni de media care citesc acest blog si care ar putea prelua ideea. Daca o considerati utila, evident.

  2. @ marian s – da oamenii de media ar prelua ideea, sunt convins. si ar da-o mai departe, strigand ca responsabilii cu acele sale sa faca ceva. acum, tu iti dai seama ce le ceri? sa faca !?! eu as fi curios daca s-a gasit cineva, vreun producator, sa se duca sa zica: ba, sala asta tot sta degeaba, dati-mi-o mie sa fac spectacole de teatru in ea si va aduc un venit pe luna de atatia lei..

  3. o mica remarca oarecum off-topic… nu inteleg de ce designerii de afise (teatru, film si nu numai) sunt asa de certati cu semnele diacritice.

  4. Ștefan: nu e deloc off-topic, asta m-a enervat și pe mine. Ca și o mulțime de alte lucruri legate de afiș. Din fericire, ideea e bună-scandaloasă, o să meargă în ciuda tuturor imperfecțiunilor, a negrului care îneacă toată chestiunea și care nu știu cum se va tipări, a fonturilor bizare și demodate, a informației încâlcite, a…, a…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *