Lui Tăriceanu i se pregăteşte un contracandidat-surpriză (updated)

Candidatul candidează (ce altceva să facă?) la Gruiu, în colegiul lui Călin Popescu Tăriceanu. De ce e o surpriză? Din motive de posibilă acoperire media bună, nume cunoscut, consilieri buni.

Nu, nu lucrez pentru el, drept pentru care n-am voie să vă spun cine e. Singurul detaliu pe care l-am obţinut e ăsta:

Ziarişti, ţineţi email-urile deschise, urmează un comunicat important pentru ţară. Zilele astea.

UPDATE: Ceva-ceva a început să răsufle pe vreo trei bloguri. Vă las în continuare cu şarada. Cine află răspunsul e rugat să nu-l posteze la comentarii, ca să nu strice plăcerea celorlalţi. Din acelaşi motiv am oprit nişte linkback-uri.

UPDATE 2: Răspunsul a apărut destul de repede: Toma Roman Jr., ziarist, care înţeleg că are lansare duminică la Green Hours. Pe cine pariem, premierul sau jurnalistul?

 1. mihnea Reply

  deci eu acum o sa ma asez in cap si o sa incerc sa vad poza. daca faci misto de mine… 😛

 2. Barack Reply

  Are par oarecum roscat, destul de neatent pieptanat si trasaturi vag feminine. Deci nu e Sarah Palin 🙂

 3. S. Reply

  Pai, daca a inceput sa rasufle, nu mai e nici o sarada. De fapt, nu e vorba de rasuflat, ci de confirmari, inclusiv declaratii explicite ale Candidatului.

 4. Iulian Comanescu Reply

  S.: dacă a răsuflat, nu mai e o şaradă. Dacă n-a răsuflat, e. Acuma pune-te în situaţia unui cititor care intră aici. El nu ştie unde a răsuflat. Deci mai sapă.

  Ne distrăm şi noi cum putem 🙂

 5. S. Reply

  Am inteles. E sarada pentru cine e abonat doar la un singur blog, la blogul tau. Da’ sa zicem ca eu intru aici, mai sap, aflu care-i candidatul si vreau sa-i dau numele aici, intr-un comentariu, ca sa afle si vizitatorii blogului deznodamantul saradei. Pot sa fac asta sau trebuie sa astept rezultatul alegerilor din Gruiu, ca sa nu stric placerea saradei?
  😀

 6. Iulian Comanescu Reply

  S.: rugămintea mea era să nu, scrie şi mai sus, dar dacă te apasă prea tare, scrie-l. Precum vezi, comentariile tale intră la liber odată ce te-am validat odată. Eu plec să mă întâlnesc cu cineva, timp în care tu poţi face ce vrei aici. Chiar şi să mă înjuri de mamă.

 7. Yoda Reply

  Iulian, am si eu o intrebare: ce inseamna “buna acoperire media”? Mulumesc. ma zvarcolesc sa aflu 😆

 8. Tiberiu Reply

  Iulian: Eu n-am vazut pe niciun blog, dar ochelarii si ochii apartin juniorului 🙂 . Toma Roman jr., of course. Daca se poate 🙂 .

 9. deontologu' Reply

  bravo, dom’ comanescu
  e adanca, lucrarea ta
  acu’ nu va mai ramane decat sa il aratati cu degetu’ pe candidat
  ca doar nu e la fel de inteligent ca si voi, nu?

 10. Iulian Comanescu Reply

  Yoda: mi-aduci aminte de un personaj care punea întrebări la fel de inocente, dar a dispărut de pe bloguri. Încearcă să te zvârcoleşti puţin pe Google, e un răspuns la mintea cocoşului.

  Deontologu’: Nu înţeleg. Tiberiu: înţeleg.

 11. Yoda Reply

  Castiga domn prim ministru. Pai de ce spun asta? Pentru ca primarul din acea localitate este de la PNL, Ion Samoila, populatia acestei localitati este de putin peste 7000 de locuitori. Plus de asta, Gruiu nu este sectorul 1, acolo populatia nu prea le are cu cititul de editoriale, acolo sunt alte preocupari. cand o veni primarul samoila sa zica: “avem onoarea sa-l avem candidat chiar pe domn prim-ministru” , romanul / electoratul este entuziasamat. Pariez pe cat vreti pe Tariceanu

  @Iulian: invatam si noi 😉

 12. mihnea Reply

  mda. marea mea dezamagire a fost ca e membru la partidul verde-ecologist sau cum ii zice. in momentul ala mi-am dat seama ca mi-am luat o tzeapa 😀

 13. HP Reply

  Tomita, frate, vino sa candidezi in Piata Sudului, de la orice partid ai fi si te votez. Dupa aia bem o bere la Castel; stii tu unde!

Post your thoughts