Lucruri făcute să ne enerveze

Aşa îl cheamă pe blogul lui Cezar Paul Bădescu, scriitor (“Tinereţile lui Daniel Abagiu”, “Luminiţa, Mon Amour”) şi gazetar (“Dilema”, “Cotidianul”). Mie mi se pare că omul începe să se aşeze într-o formulă originală şi interesantă. Stângăcia cu care Cezar se joacă cu internetul va dispărea destul de repede, cred. Deocamdată, mi-a zis că-l pasionează ideea. Succes!

  1. Dan Reply

    Sper ca nu gresesc, insa Cezar Paul Badescu se joaca cu Internetul de multa vreme. Primesc frecvent notificari in stramosescul cont din Hotmail, legat de ce se intampla in grupul sau de discutii: “This week in Cezar Paul Badescu…” Eu m-am abonat la el prin 2000, dar grupul e mai vechi… Ceea ce descopera el acum este bloggingul si, mai ales interfata si serviciile de pe WordPress.com – de care nu pare prea multumit. Ca utilizator de WordPress (platforma pe hosting propriu) eu il rog sa persevereze. Chiar merita.
    I-am devorat blogul, dupa ce l-am vazut aici, si am fost incantat. Multumesc. Lui pentru blog, dumneavoastra pentru semnalare.

  2. Iulian Comanescu Reply

    Da, la stângăciile de pe blog mă refeream. Nu-i nici o scofală, oamenii pot învăţa să redimensioneze poze şi tot restul. Talentul se învaţă mai greu în schimb.

Post your thoughts