Lucruri făcute să ne enerveze

Așa îl cheamă pe blogul lui Cezar Paul Bădescu, scriitor (“Tinerețile lui Daniel Abagiu”, “Luminița, Mon Amour”) și gazetar (“Dilema”, “Cotidianul”). Mie mi se pare că omul începe să se așeze într-o formulă originală și interesantă. Stângăcia cu care Cezar se joacă cu internetul va dispărea destul de repede, cred. Deocamdată, mi-a zis că-l pasionează ideea. Succes!

2 thoughts on “Lucruri făcute să ne enerveze”

  1. Sper ca nu gresesc, insa Cezar Paul Badescu se joaca cu Internetul de multa vreme. Primesc frecvent notificari in stramosescul cont din Hotmail, legat de ce se intampla in grupul sau de discutii: “This week in Cezar Paul Badescu…” Eu m-am abonat la el prin 2000, dar grupul e mai vechi… Ceea ce descopera el acum este bloggingul si, mai ales interfata si serviciile de pe WordPress.com – de care nu pare prea multumit. Ca utilizator de WordPress (platforma pe hosting propriu) eu il rog sa persevereze. Chiar merita.
    I-am devorat blogul, dupa ce l-am vazut aici, si am fost incantat. Multumesc. Lui pentru blog, dumneavoastra pentru semnalare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *