Lucian Romașcanu pleacă din Ringier

Lucian Romașcanu, unul din managerii importanți ai Ringier România, pleacă din grup. Locul de director de publicitate la divizia de ziare a Ringier va fi luat de Mirela Murariu.

Detalii:

Structura departamentului de Publicitate Newspapers Division

Bucuresti, 13 martie 2009 – Lucian Romascanu, care detine in prezent functia de Director de Publicitate Newspapers Division, a decis sa se dedice unor proiecte pe cont propriu. Mirela Murariu a acceptat provocarea de a prelua conducerea noului departament. In aceasta formula, Cristina Negoita (Advertising Sales Manager Libertatea ) si Diana Sarbu (promovata in functia de Advertising Sales Manager Capital si Evenimentul zilei) ii vor raporta direct Mirelei Murariu.

Lucian s-a alaturat echipei Ringier ca Director de Publicitate in 1999 iar dupa o perioada in afara Ringier a revenit pe pozitia de Director Executiv in 2006, acumuland in cadrul firmei o experienta de peste 5 ani. El a detinut mai multe functii de conducere in diferite departamente si divizii si a contribuit direct, in special in ultimii doi ani, la mentinerea succesului de piata al celei mai puternice companii de publishing din Romania. Managementul doreste sa ii multumeasca pentru loialitatea si aportul sau si sa-i ureze succes in noul sau drum!

Mirela Murariu s-a alaturat companiei Ringier Romania in urma cu 11 ani ca Advertising Sales Representative. Mirela a avansat constant in structura de vanzari de publicitate a companiei Ringier, detinand pe rand functiile de Media Planner Magazines Division, Media Director Magazines Division si Director de Publicitate Magazines Division. Din februarie 2008 Mirela a preluat conducerea departamentului de vanzari al diviziei Economic & Reference, unde a implementat cu succes un nou model de lucru, reusind sa genereze impreuna cu echipa sa volume de top intr-o piata tot mai concurentiala.

Mirela Murariu va continua sa ii raporteze direct lui Claudiu Serban, Deputy General Manager, care coordoneaza intregul portofoliu de ziare al Ringier Romania constand din brandurile Capital, Evenimentul zilei si Libertatea.

Departamentul va functiona in aceasta formula incepand cu data de 16 martie 2009.

Conducerea companiei multumeste Mirelei Murariu pentru acceptarea acestei noi provocari si isi reafirma increderea ca in noua formula, membrii echipei de vanzari de publicitatea a Newspapers Division vor continua sa isi demonstreze profesionalismul cu care au contribuit si pana in prezent la sustenabilitatea Ringier Romania.

4 thoughts on “Lucian Romașcanu pleacă din Ringier”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *