Lucian Mandruta, in Jurnalul national, despre bloguri

Gratios si interesant, ca de obicei, Lucian Mandruta, in Jurnalul national. De data asta, despre bloguri. Mandruta porneste de la intrebarea: blogul e pe bani sau pe glorie? Si ajunge la:

E pe bani? Pe bani multi? Pai, depinde doar de dumnevoastra, doamnelor si domnilor. Veti abandona televizorul si pe Oana Zavoranu ca sa-l cititi pe Comanescu? Daca da, si daca puteti cheltui lunar peste 200 de dolari, dupa cum va va spune reclama din banner, atunci Comanescu, Tolo si altii ca ei o sa fie milionari intr-o zi. Din scris.

Ce vreti mai frumoasa razbunare a tocilarilor?

Multumesc. Mai e si al treilea lucru pe care “e blogul”, pentru mine: poti sa scrii despre ce-ti place, fara grija de a fi popular pentru gusturile unui public larg. Daca sunt mai bun de cand scriu pe blog (si mi se pare ca pe alocuri asa e), asta se intampla fiindca scrii despre lucruri care te intereseaza cu placere. Si, bineinteles, mai sunt si colaboratorii despre care vorbeste Mandruta in prima parte a textului, care iti ofera din neuronii lor doar din placerea de a dezbate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *