Local TV Network: puţin de la mulţi

În ştirea Teo Trandafir se întoarce în pe ecran s-a pitulat o idee interesantă: show-uri syndicated pentru televiziunile locale din România. Local TV Network, compania care le produce, îi are în staff pe Bogdan Ionescu, fost la “Evenimentul zilei”, şi Andreea Godeanu, producătoarea lui Teo. Pe lângă “Teo Show”, LTVN mai oferă şi o Simona Pătruleasa care găteşte şi vorbeşte cu diferiţi invitaţi în “Pe gustul tău”.

O socoteală grosieră ar fi aşa: dacă pentru o ediţie de Teo sau Pătruleasa ai costuri de 1500-2000 de euro, formatul va deveni rentabil în reţea dacă 10-20 de televiziuni vor cumpăra formatul respectiv cu 100-200 de euro pe difuzare. Sumele par a fi accesibile şi, probabil, succesul ideii va depinde de distribuţie şi staţiile care vor cumpăra aşa ceva.

Precedente există cel puţin în radio, acum mai bine de 10 ani exista în reţeaua Contact o pastilă zilnică numită “Divertis Radio Blitz”.

Mai multe detalii vom afla în conferinţa de presă de mâine, de la Hilton (ora 13.00).

Ce-a făcut Teo cât a lipsit de pe post:

Şcoala de televiziune a lui Vlad Ionescu, unde am fost şi eu vineri să vorbesc despre Cum să devii un Nimeni şi, evident, televiziune.

 1. vasilissa Reply

  pai pare misto ce a facut teo cit nu a mai aparut pe sticla. iar de la duduia teo, io una cred ca pustimea a avut ce invata. ramine de vazut mai departe ce o sa fie… deocamdata, copiii invata, ce or sa faca insa cu ce or sa stie ramine de vazut.

 2. paul Reply

  Foarte interesant! Acest gen de televiziune se apropie mult de cel american iar Teo chiar devine un fel de Oprah!

 3. Rin Tin Tin Reply

  If it’s expensive, break it to pieces and sell it cheap 🙂
  Teo was always, always cheap. A cheap show for cheap people. Why was it so expensive then? 😛

 4. George Reply

  Intrebare:
  Ce post TV transmite emisiunea in PLoiesti, in reteaua UPC?
  Multumesc anticipat pt. raspuns!

Post your thoughts