Lista lui Comanescu – topul din Adevărul, în format electronic

Aşa cum am promis, pun şi aici lista blogurilor cu indice de autoritate de peste 100 pe Technorati.com, pe baza căreia am scris articolul din “Adevărul”. E perfectibilă, deoarece nu ştiu – şi nu ştiu pe nimeni care ştie – vreo modalitate automată de a extrage topul respectiv din Tehnorati, vezi explicaţiile din “Adevărul”.

Fiţi bine veniţi aşadar în subsolul “Listei lui Comanescu” dacă aţi atins peste 100 pe Technorati.com. Sau dacă ştiţi pe cineva care a atins. Sau dacă ştiţi pe cineva care a ieşit de pe listă, care în momentul de faţă numără 39 de bloguri indivduale şi colective.

O primă concluzie care se desprinde din lista respectivă e că există două tipuri de bloggeri care stârnesc comentarii: cei freestyle şi cei de nişă/industry. Primii au trafic mai mare decât ceilalţi. De altfel, în intervalul 50-100 (autoritate Technorati) există o mulţime de oameni interesanţi, care scriu despre publicitate, media, cărţi, internet ş.a.

  1. jurnalismonline.ro » Blog Archive » Autoritatea blogurilor

    […] Iulian Comanescu scrie in Adevarul un text despre criteriul autoritatii introdus de Technorati si alcatuieste un clasament al blogurilor romanesti dupa criteriul respectiv. Pe blogul sau de la HotNews, Iulian revine cu o versiune electronica a clasamentului respectiv (lista blogurilor cu indice de autoritate de peste 100), deschisa adaugirilor si corecturilor. […]

Comments are closed.