Lumea nu se înghesuie la meciuri şi la informaţii

  • Gusti compară Poli Timişoara-Poli Iaşi (Kanal D, 0,6 puncte) cu CS Otopeni-Săcele (Telesport). Avem şi un tabel în care vedem un 8,4 la Steaua-FC Argeş (Antena 1). Cum Otopeni-Săcele nu e-n tabel, n-o să spun decât că meciurle de la Kanal D sunt cam ca alea de pe Naţional. O comparaţie care revine supărător – cel puţin pentru Kanal D – dar, în fine, uitaţi-vă în tabel.
    (tags: soccer ratings)
  • Transparenţa autorităţilor pare a fi crescut, fiindcă numărul de cereri depuse pe baza Legii 544, privind liberul acces la informaţii, a scăzut cu 46 la sută în 2006 faţă de 2005. S-ar putea ca scăderea să vină şi de la suprasaturarea mass-media cu discuţii, dezvăluiri şi altele.
  1. Marian Reply

    Iulian,

    In primul rand, te rog sa modifici in postul tau numele televiziunii care a transmis CS Otopeni-Sacele. Aceasta este TV Sport, nu Telesport! Apoi, meciul CS Otopeni-Sacele nu este in tabel pentru ca nu e meci din Liga 1. Textul a fost scris pentru a da putina rusinica celor de la Kanal D. Pentru TV Sport, cel care a transmis meciul din esalonul secund, e onorant faptul ca, dand un meci din Liga 2 de la ingrata ora 11:00, a scos un rating mai mare decat cele 4 partide din Liga 1 transmise in direct de Telesport (Jiul Petrosani-CFR Cluj, Pandurii Tg. Jiu-Otelul Galati, FC National-Unirea Urziceni si Ceahlaul-Farul).

Post your thoughts