Lumea nu se înghesuie la meciuri și la informații

  • Gusti compară Poli Timișoara-Poli Iași (Kanal D, 0,6 puncte) cu CS Otopeni-Săcele (Telesport). Avem și un tabel în care vedem un 8,4 la Steaua-FC Argeș (Antena 1). Cum Otopeni-Săcele nu e-n tabel, n-o să spun decât că meciurle de la Kanal D sunt cam ca alea de pe Național. O comparație care revine supărător – cel puțin pentru Kanal D – dar, în fine, uitați-vă în tabel.
    (tags: soccer ratings)
  • Transparența autorităților pare a fi crescut, fiindcă numărul de cereri depuse pe baza Legii 544, privind liberul acces la informații, a scăzut cu 46 la sută în 2006 față de 2005. S-ar putea ca scăderea să vină și de la suprasaturarea mass-media cu discuții, dezvăluiri și altele.

One thought on “Lumea nu se înghesuie la meciuri și la informații”

  1. Iulian,

    In primul rand, te rog sa modifici in postul tau numele televiziunii care a transmis CS Otopeni-Sacele. Aceasta este TV Sport, nu Telesport! Apoi, meciul CS Otopeni-Sacele nu este in tabel pentru ca nu e meci din Liga 1. Textul a fost scris pentru a da putina rusinica celor de la Kanal D. Pentru TV Sport, cel care a transmis meciul din esalonul secund, e onorant faptul ca, dand un meci din Liga 2 de la ingrata ora 11:00, a scos un rating mai mare decat cele 4 partide din Liga 1 transmise in direct de Telesport (Jiul Petrosani-CFR Cluj, Pandurii Tg. Jiu-Otelul Galati, FC National-Unirea Urziceni si Ceahlaul-Farul).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *