Unde-i scăderea de rating a lui Culcer? Pe TVR Cultural?

2 thoughts on “Unde-i scăderea de rating a lui Culcer? Pe TVR Cultural?”

  1. Precizare: doar Liviu Man a cerut stramutarea, prin avocatul lui. Nu se astepta nimeni sa se stramute asa departe. Din cate stiu, arestatii vor fi mutati in penitenciarul din Braila, si toata lumea – martori, victime, toti – se vor plimba pe-acolo sa dea declaratii. Cel putin asa scria Ziua de Cluj azi.

  2. Apropo de marketingul turistic romanesc in Italia, as seen on manafu.blogspot.com:

    Din pacate, posterul campaniei nu a fost facut de un grup de romani inimosi din Italia, ci chiar de catre oficiul de la Roma al Autoritatii Nationale pentru Turism, si nu este nici macar cel mai urat poster ce ar trebui sa promoveze Romania.

    Pe blogul meu am postat cateva postere afisate in diverse locuri din Bruxelles timp de cateva luni la sfarsitul anului trecut si inceputul acestui an.

    Primul apartine oficiului de la Bruxelles al aceleiasi Autoritati Nationale pentru Turism, un birou prafuit, invizibil (pana sa umple Bruxelles cu aceste “eye-sores”) si inutil situat undeva in Galeriile Louise, langa multiplexul UGC Toison d’Or, intr-un loc unde nu i-ar trece nimanui prin cap sa intre.

    Al doilea poster anunta deschiderea Institutului Cultural Roman si e destul de simpatic, iar ultimele postere sunt facute de directoratul-general pentru administratie al Comisiei Europene si nu sunt nici ele la fel de urate ca cel romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *