Adobe PhotoCulcer, stegulețul galben al lui Gates și analiza lui Gavrilă

6 thoughts on “Adobe PhotoCulcer, stegulețul galben al lui Gates și analiza lui Gavrilă”

 1. Analiza lui Bogdan ar fi interesanta daca n-ar analiza niste declaratii care au fost emise intr-un anumit context si dintr-o serie de motive fiecare, si n-ar lasa pana la urma problema tot nerezolvata.

  Iar unele concluzii sunt hilare 🙂

 2. de ce-i zicem analiza?
  ca omul zice clar: This is just a text analysis made very late in the night after a long day so if you feel the need to comment, please do so!

  si cand stim ca e un blog pe care gasim “insighturi sigure” bazate pe pure speculatii, dar rareori gasim cate un comentariu…

  cand sursa este manafu care spune ca nu mai face cum ar fi vrut, ci “profita de proximitate” de pe holuri

  cand cei care estimeaza raspund confuz si “glumet” semn ca … e greu sa dea o cifra.

  Hai mai bine sa constatam ca nu avem inca o analiza, si ca chiar daca ne-am dori-o ar fi destul de greu de facut.
  Si poate… ar mai trebui constatat ca ne lipsesc informatii majore si ca in lipsa lor, din dorinta de a pune totusi ceva in locul lor …. facem “analiza de text.”

 3. Ionuț, Cristi: Mie ce-a făcut Bogdan mi s-a părut foarte valoros, poate fiindcă sunt mai departe decât voi de piața de publicitate. Eu am dedus că marja 6-11 milioane se reduce la 8,5-9 milioane în momentul de față.

  Clasificarea ca “analiză” îmi aparține, oricum, so blame me. Bogdan își asumă subiectivitatea și eu i-am citit-o. Totuși, ceea ce pentru voi e imprecis pentru mine e concludent, din motive de distanța față de piață la care mă aflu 🙂

 4. Si Manafu si Bogdan si toti cei citati sunt persoane pe care le respect, cu care colaborez bine si pe care le consider repere in industrie.

  problema era ca nu suntem in stare sa punem pe masa o cifra argumentabila.

  Apropo: cifra pe care am dat-o pt forecastul zenithoptimedia a fost de 8.4 milioane in 2006 … dar “metodologia” nu difera substantial de cea folosita de Bogdan (si Cristi) 🙂

 5. Cristi: tocmai de asta mi s-au părut contextualizările lui Bogdan, ca să nu le mai spun analiză, valoroase. Nu avem decât să dăm prognoze mai serioase. Cele existente sunt interesante, dar perfectibile. Manafu a făcut o treabă bună când le-a adunat, iar Gavrilă nu a fost violent sau ceva de genul ăsta când le-a nuanțat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *