Liga I Realitatea = 1,2 milioane euro pe an

Valoarea contractului dintre Realitatea Media și Liga Profesionistă de Fotbal, conform căruia Realitatea a deveni partenerul LPF, este de 1,2 milioane de euro pe an, cu creștere anuală de 10 %, contract pe cinci ani. În acest deal, Realitatea primește difuzarea a câte un spot la începutul fiecărei reprize de meci, plus menționarea numelui de câte patru ori pe partidă. Liga I se va numi “Liga I Realitatea” pe perioada contractului.

16 thoughts on “Liga I Realitatea = 1,2 milioane euro pe an”

 1. Pasul urmator ar trebui sa-l fac echipele si ar suna cam asa:
  Dinamo ProTv, Steaua RomanticFm, CFR Cluj Prima si de ce nu Poli Tim Comanescu.

 2. nu știu cum arată contractul dar în principiu, ar trebui ca realitatea să primească publicitate de la liga la fața locului, adică pe stadion, exact ca în cazul celor de la burger. adică “liga I burger ” (nume cumpărat prin contract de la liga lui mitica) nu a fost recunoscuta ca atare (cu această denumire, vreau să zic) decât de național tv, restul televizunilor i-au spus tot “liga I”. nu văd de ce s-ar întâmpla altfel de data asta. e drept, nci nu știu cât de deștepți sunt avocații realității la faza asta.

 3. Contractul face referire doar la transmisiile in direct, in care trebuie mentionat numele sponsorului. Evident ca nu va fi obligata toata presa sa foloseasca acest nume.

 4. mai sunt si stadioane aici pe langa noi prin europa care nu poarta numele echipei gazda /// alianz arena, daimler arena etc ..Cine da cu banii isi pune numele unde vrea …e o afacere …

 5. Asta imi aminteste de o reclama a orasului Dubai din Emirate prin care scoate la vanzare numele viitoarelor statii si linii ale metroului din localitate… Astfel, e posibil sa avem statia Google de pe linia Microsoft…

 6. @adonis – diferenta este ca acolo derpturile de difuzare si denumirea nu sunt vadute de aceeasi persoana.

  probabil ca problema se rezvolva cu avocatii, in functie de modul in care a fost redactat contractul.

  daca era altcineva decat liga si mitca, respectivii erau probabil deja compromisi. asa, ce sa mai pateasca imaginea lui. oricum numele corect e “liga lui mitica”, nu “liga realitatea” 🙂 cred ca antena poate sa inceapa de aici cu cateva lucruri misto 😛

 7. Radu>
  Poli Tm nu a fost asociata cu blaturi??? pana una alta poli tm a facut singurul blat recunoscut din acest sezon, cred ca ai uitat ca a declarat iancu ca a vrut sa piarda poli de la ceahlaul, le-a zis sa joace linsistiti, ca sa retrogradeze buzaul, si in plus i-a si platit pe timisoreni pentru ca au pierdut (nu am nimic cu poli timisoara dar iancu e un om mult mai jos decat becali pe orice scara)

  legat de post, sunt fan RTV eu, dar m-am mirat si eu cum s-a reusit asa ceva 🙂 Si-au cumparat o reclama aproape gratuita in dauna lui felix :)) si suna si cam urat, mai bine era
  “Liga I ca Vantu”
  :))))

 8. Mi se pare o sumă foarte mică pentru o ligă în care se învârt atâția bani. Și la alții ligile de fotbal au denumiri de sponsori și presa lor le respectă. O să fie interesant să vedem cum evită televiziunile noastre să facă reclamă Realității la știrile lor sportive.

 9. Sa vezi acum “surprize placute” pt iRealitatea !
  Cred ca i-au subestimat vanturistii pe Antenisti si RCS-issti !!! Au enervat un colos !! Nu as vrea sa fiu in locul lor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *