Letterman: 10 semne că ai cumpărat un iPhone prost

“…they don’t like to be held, like my first wife”:

Sursa.

 1. Marian Stavaroiu Reply

  Zece semne ca esti prost:
  1. Ai cumparat un iPhone.
  2. Ai cumparat un iPhone.
  …………………………………………
  10. Ai cumparat un iPhone.

  Nota: chestia de mai sus e o gluma, sper ca nu se simte nimeni jignit ! 🙂

 2. Iulian Comanescu Reply

  Marian: glumeşte şi tu mai fără “prost”, ce să zic? Eu n-am iPhone, dar dac-aş scrie: “Un semn că eşti loser: urăşti posesorii de iPhone… a, sper să nu te simţi jignit…”, cum te-ai simţi?

 3. Marian Stavaroiu Reply

  Bun, e clar, am sărit peste cal. Asta e o glumă pe care o fac într-un cerc restrîns de prieteni şi m-am gândit de cîteva ori înainte să o postez. Se desprind două probleme:
  1. Da, oarecum (şi temporar, sper) sunt un loser. Dar mai ştiu că EU sunt vinovat pentru acest lucru şi lucrez la rezolvare. Cu toate acestea nu urăsc posesorii de iPhone, doar râd de ei, pentru că ;
  2. Este piţipongeală în toată regula. Există scule mai simple şi mai performante, care fac aceleaşi lucruri sau chiar mai multe. Dar cînd îi văd pe unii (foarte mulţi) cum se chinuie să fie în trend şi fac tot ce e posibil să-şi afişeze faimosul gadget mă gîndesc la două lucruri: la fiul meu care se laudă pe la şcoală cu noul Playstation şi la anii `60 – `70 cînd toată lumea se străduia să-şi arate ceasul de la mână în poze, ulterior aparatul de radio cu tranzistori. Unde îi încadrăm pe iPhonişti ?

Post your thoughts