Leonard da Vinci Miron prezintă reţete de diete de vedete la TVR – update cu Carmen Movileanu

Sâmbătă, 11 aprilie, Leonard Miron, acest Leonardo da Vinci al mileniului trei – aici se pun oscilaţiile între cariera de teverist şi cea de steward pe British Airways – se înfige ca râma-n stâncă în grila TVR 1 cu o nouă emisiune, pe numele ei “Reţetă de siluetă”, de degustat de la ora 14.20, cu sarmaua-n furculiţă şi lingura-n ciorbă.

Leonard Miron mai prezintă “Miezul zilei” în fiecare zi de vineri şi când nu e la televizor, zboară şi bâzâie ca bondarul. Mânie e ziua lui, aşa că alte porcării nu mai spun.

UPDATE: Azi e Ziua Cârtiţei la TVR, se pare, că se-ntoarce şi Carmen Movileanu. Pe TVR 3, e adevărat, „Sărbătoare la zi mare”, duminica, de la ora 13.05. Zic asta mai mult ca să vă arăt poza cu venerabila crainică optzecistă:

Ştiu că nu-i un lucru cumsecade să râzi de aspectul şi vârsta oamenilor. Aşa că nu-mi rămâne decât să vă invit să-i savuraţi carisma.

  1. Marian S. Reply

    De la o vreme avem si Telejurnal la TVR. Miine-poimiine cintam: astazi iar, la telejurnal, am vazut cascaval…

  2. kingquizz Reply

    Sunt un Old but Gold al tvr – gold doar in opinia lor. Ii scot de la naftalina la 2 – 3 ani dar poate ca aun un public tinta( pricum destul de redus, tvr a scazut extrem de mult).

Post your thoughts