Leonard da Vinci Miron prezintă rețete de diete de vedete la TVR – update cu Carmen Movileanu

Sâmbătă, 11 aprilie, Leonard Miron, acest Leonardo da Vinci al mileniului trei – aici se pun oscilațiile între cariera de teverist și cea de steward pe British Airways – se înfige ca râma-n stâncă în grila TVR 1 cu o nouă emisiune, pe numele ei “Rețetă de siluetă”, de degustat de la ora 14.20, cu sarmaua-n furculiță și lingura-n ciorbă.

Leonard Miron mai prezintă “Miezul zilei” în fiecare zi de vineri și când nu e la televizor, zboară și bâzâie ca bondarul. Mânie e ziua lui, așa că alte porcării nu mai spun.

UPDATE: Azi e Ziua Cârtiței la TVR, se pare, că se-ntoarce și Carmen Movileanu. Pe TVR 3, e adevărat, „Sărbătoare la zi mare”, duminica, de la ora 13.05. Zic asta mai mult ca să vă arăt poza cu venerabila crainică optzecistă:

Știu că nu-i un lucru cumsecade să râzi de aspectul și vârsta oamenilor. Așa că nu-mi rămâne decât să vă invit să-i savurați carisma.

6 thoughts on “Leonard da Vinci Miron prezintă rețete de diete de vedete la TVR – update cu Carmen Movileanu”

  1. Sunt un Old but Gold al tvr – gold doar in opinia lor. Ii scot de la naftalina la 2 – 3 ani dar poate ca aun un public tinta( pricum destul de redus, tvr a scazut extrem de mult).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *