Lavinia Şandru şi cascadoriile ei publicitare

O zicere a Laviniei Şandru de la emisiunea lui Turcescu spune multe despre ceea ce fac partidele mici ca să ajungă mari. Şi despre ce face Lavinia Şandru ca să ajungă în alt loc decât a trimis-o Traian Băsescu.

HotNews.ro a urmărit “100 %” cu Lavinia Şandru, aseară, şi afirmă că locomotiva PIN i-a reproşat lui Turcescu, enervată de mesajele dezaprobatoare ale telespectatorilor: “La această emisiune s-au uitat mai mulţi pedişti”.

Cred că nu îi fac Laviniei Şandru un proces de intenţie, dacă în spatele afirmaţiei ei ghicesc următorul raţionament: Toţi oamenii aceia spun că nu mă plac, deci sunt rău-intenţionaţi. Sunt rău-intenţionaţi, deci sunt duşmanii mei. Unde sunt duşmanii mei? În PD. Deci sunt pedişti.

În realitate, singura parte din raţionament care stă în picioare e: “Sunt rău intenţionaţi, deci sunt duşmanii mei.” În rest, două erori. S-ar putea să fie şi oameni bine intenţionaţi care să n-o placă pe Lavinia Şandru, pe drept sau pe nedrept. Şi s-ar putea ca duşmanii Laviniei Şandru să se afle şi în alte locuri decât în PD. Cine vrea să se joace, ca la şcoală, cu judecăţi ipotetice şi silogisme, obţine un raţionament barat de ştersături cu roşu.

Faptul că Lavinia Şandru a denaturat/a nuanţat o afirmaţie mai veche a lui Dan Voiculescu nu face raţionamentul de mai sus corect. Mai mult, în căderea de imagine din ultimul an, Dan Voiculescu nu e o persoană cu care să te coalizezi. Probabil, liderul PC a avut nişte studii de la departamentul de research al Antenelor, aşa că publicul un pic feminin şi portocaliu poate fi o realitate… a Realităţii TV. Însă în gura Laviniei Şandru eschivele lui Voiculescu se transformă în ranchiună. E clar cu cine are meciuri Lavinia: cu fostul partid şi cu fostul lui preşedinte. E mai puţin preocupată de noul ei electorat, decât vechiul ei partid.

După ocolul ăsta necesar prin logica reprezentantei PIN – sau mai precis prin lipsa ei – mai e cazul să ne întrebăm ceva: de ce e Lavinia Şandru nemulţumită de un public PD? ar vrea oare să se ducă numai la emisiuni urmărite de susţinătorii ei politici? La câţi simpatizanţi are PIN, n-ar fi nevoie să se deplaseze până într-un studio, aşa cum o face atât de des. Poate să-i gâdile direct sub guşă. Şi de ce oare s-a abonat Lavinia Şandru atunci la Turcescu – sau Turcescu la Lavinia Şandru, că a mai fost?

Şi mai e ceva: Lavinia Şandru apare des la Realitatea TV, deşi se pretinde încolţită de pediştii din targetul acestui post. E clar că un partid fără electorat, ca PIN, trebuie să caute cât mai mulţi susţinători noi, iar pentru asta o Lavinia Şandru poate fi într-adevăr plimbată pe toate posturile, la emisiunile care o acceptă. Dar nu pe la toate rubricile de divertisment, fitness, cărţi, politică, dezvăluiri-OTV şi în general bifată la capitolul cunoscut în folclorul producătorilor între următoarele ghilimele: “Ţi-a căzut invitatul? Să-ţi dau numărul lui Şandru”. În felul ăsta, Lavinia Şandru ocoleşte, e drept, centura politicii, dar ajunge într-un alt loc care nu-i convine: pe centura televiziunii.

 1. Ducu Reply

  Mai are o problema de atitudine (si logica) fata asta (Lavinia Sandru) de care ai uitat sa te legi, daca tot ai abordat argumentatiile Laviniei dpdv logic!
  Daca tii minte, i-a tot bagat sula’n costele Elenei Udrea ca daca tot are probleme cu RAPPS-ul, nu are dreptul sa vorbeasca – tocmai ea? – despre celelalte tare ale regiei! De unde pana unde? Una-i una, alta-i alta! … draga Lavinia
  Fiecare are dreptul sa vorbeasca despre orice, oricand! Sau poate refuza! (… si tacerea lui ne poate spune multe atunci!)
  Gestul ministrului David este unul de a-i pune un pumn in gura Elenei Udrea, de a deturna sensul acuzatiilor grave lansate de Elena. Eu, ca simplu cetetean (asezat pe centura, alaturi de … Lavinia), asa vad!
  Si mai vad si politica prorusa a PIN-ului, politica fara viitor aici in Romania! Rusii nu au aliati! Au doar vasali si … dusmani!

 2. cristian china birta Reply

  stilul laviniei sandru imi aduce aminte de o faza din filmul aceasta lehamite de acum vreo 10 ani
  intr-o scena horatiu malaiele vroia sa faca sex cu o tipa
  foarte surescitat personajul lui malaiele se cazneste cateva minute pentru a-si pune un prezervativ dar nu resuseste nicicum
  frustrat arunca cu un gest nervos prezervativul si se intoarce catre fata spunandu-i
  ESTI FRIGIDA
  cam asa si lavinia cu cei care nu ii plac…

Post your thoughts