Lavinia Șandru și cascadoriile ei publicitare

O zicere a Laviniei Șandru de la emisiunea lui Turcescu spune multe despre ceea ce fac partidele mici ca să ajungă mari. Și despre ce face Lavinia Șandru ca să ajungă în alt loc decât a trimis-o Traian Băsescu.

HotNews.ro a urmărit “100 %” cu Lavinia Șandru, aseară, și afirmă că locomotiva PIN i-a reproșat lui Turcescu, enervată de mesajele dezaprobatoare ale telespectatorilor: “La această emisiune s-au uitat mai mulți pediști”.

Cred că nu îi fac Laviniei Șandru un proces de intenție, dacă în spatele afirmației ei ghicesc următorul raționament: Toți oamenii aceia spun că nu mă plac, deci sunt rău-intenționați. Sunt rău-intenționați, deci sunt dușmanii mei. Unde sunt dușmanii mei? În PD. Deci sunt pediști.

În realitate, singura parte din raționament care stă în picioare e: “Sunt rău intenționați, deci sunt dușmanii mei.” În rest, două erori. S-ar putea să fie și oameni bine intenționați care să n-o placă pe Lavinia Șandru, pe drept sau pe nedrept. Și s-ar putea ca dușmanii Laviniei Șandru să se afle și în alte locuri decât în PD. Cine vrea să se joace, ca la școală, cu judecăți ipotetice și silogisme, obține un raționament barat de ștersături cu roșu.

Faptul că Lavinia Șandru a denaturat/a nuanțat o afirmație mai veche a lui Dan Voiculescu nu face raționamentul de mai sus corect. Mai mult, în căderea de imagine din ultimul an, Dan Voiculescu nu e o persoană cu care să te coalizezi. Probabil, liderul PC a avut niște studii de la departamentul de research al Antenelor, așa că publicul un pic feminin și portocaliu poate fi o realitate… a Realității TV. Însă în gura Laviniei Șandru eschivele lui Voiculescu se transformă în ranchiună. E clar cu cine are meciuri Lavinia: cu fostul partid și cu fostul lui președinte. E mai puțin preocupată de noul ei electorat, decât vechiul ei partid.

După ocolul ăsta necesar prin logica reprezentantei PIN – sau mai precis prin lipsa ei – mai e cazul să ne întrebăm ceva: de ce e Lavinia Șandru nemulțumită de un public PD? ar vrea oare să se ducă numai la emisiuni urmărite de susținătorii ei politici? La câți simpatizanți are PIN, n-ar fi nevoie să se deplaseze până într-un studio, așa cum o face atât de des. Poate să-i gâdile direct sub gușă. Și de ce oare s-a abonat Lavinia Șandru atunci la Turcescu – sau Turcescu la Lavinia Șandru, că a mai fost?

Și mai e ceva: Lavinia Șandru apare des la Realitatea TV, deși se pretinde încolțită de pediștii din targetul acestui post. E clar că un partid fără electorat, ca PIN, trebuie să caute cât mai mulți susținători noi, iar pentru asta o Lavinia Șandru poate fi într-adevăr plimbată pe toate posturile, la emisiunile care o acceptă. Dar nu pe la toate rubricile de divertisment, fitness, cărți, politică, dezvăluiri-OTV și în general bifată la capitolul cunoscut în folclorul producătorilor între următoarele ghilimele: “Ți-a căzut invitatul? Să-ți dau numărul lui Șandru”. În felul ăsta, Lavinia Șandru ocolește, e drept, centura politicii, dar ajunge într-un alt loc care nu-i convine: pe centura televiziunii.

2 thoughts on “Lavinia Șandru și cascadoriile ei publicitare”

 1. Mai are o problema de atitudine (si logica) fata asta (Lavinia Sandru) de care ai uitat sa te legi, daca tot ai abordat argumentatiile Laviniei dpdv logic!
  Daca tii minte, i-a tot bagat sula’n costele Elenei Udrea ca daca tot are probleme cu RAPPS-ul, nu are dreptul sa vorbeasca – tocmai ea? – despre celelalte tare ale regiei! De unde pana unde? Una-i una, alta-i alta! … draga Lavinia
  Fiecare are dreptul sa vorbeasca despre orice, oricand! Sau poate refuza! (… si tacerea lui ne poate spune multe atunci!)
  Gestul ministrului David este unul de a-i pune un pumn in gura Elenei Udrea, de a deturna sensul acuzatiilor grave lansate de Elena. Eu, ca simplu cetetean (asezat pe centura, alaturi de … Lavinia), asa vad!
  Si mai vad si politica prorusa a PIN-ului, politica fara viitor aici in Romania! Rusii nu au aliati! Au doar vasali si … dusmani!

 2. stilul laviniei sandru imi aduce aminte de o faza din filmul aceasta lehamite de acum vreo 10 ani
  intr-o scena horatiu malaiele vroia sa faca sex cu o tipa
  foarte surescitat personajul lui malaiele se cazneste cateva minute pentru a-si pune un prezervativ dar nu resuseste nicicum
  frustrat arunca cu un gest nervos prezervativul si se intoarce catre fata spunandu-i
  ESTI FRIGIDA
  cam asa si lavinia cu cei care nu ii plac…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *