Lacrimi de iubire muci de uimire: vineri, ultimul episod

Mirosul de mancare arsa se incepe sa se risipeasca in cartierele marginase. Vineri, de la ora 20.30, fanii telenovelor vor trai tristetea orgasmica a ultimului episod din “Lacrimi de iubire”. Mostenitoarea lui “Numai iubirea” a avut (are) 200 de episoade si a fost de vanzare prin diferite tari din Europa de Est, ca atare sau sub forma de scenariu-concept (dupa ce Adrian Sarbu a ajuns seful pe Europa Centrala si de Est al CME, compania-mama a Pro TV).

Telenovelele romanesti au devenit un mare hit o data cu “Numai iubirea”, in sezonul 2004-2005, pe fondul ultimelor sughituri ale guvernarii Nastase. Productia care a consacrat-o pe ragusita si sexoasa Oana Zavoranu in rolul de june-prim al canalelor pentru gospodine a ocazionat o “Caravana”, care s-a plimbat prin mall-urile de provincie; la Oradea s-a petrecut o chestie de tot hazul. Gospodinele au dat buzna sa-l ovationeze pe Lucian Viziru si si-au lasat de izbeliste plozii cu care venisera de mana la eveniment. Plozii au fost adunati de jandarmi si dusi intr-un fel de tarc, in care si-au asteptat cuminti mamele mai obraznice ca ei. Un jandarm scarbit se lamenta fiindca trebuie sa se ocupe cu astfel de chestii, in loc sa pastreze ordinea. Se credea probabil in NYPD Blue.

Filmarile la “Lacrimi de iubire” au inceput pe 4 iulie 2005 si s-au terminat pe 21 mai 2006. Eugen Patriche, scenaristul care a scris si “Numai iubirea”, a stabilit cu “Lacrimile” un standard cantitativ greu de atins si de cei mai naraviti grafomani romani si de peste hotare: 3000 de pagini de scenariu (ia stai putin: 15 de episod? probabil ca sunt multi de “ha” si “hi” sau e tiparit la corp 10, sa nu se toace multa hartie…)

Pfai de mine. Asadar – ce se va intampla cu Grigore Varlam? Vor ramane oare impreuna Alexandra si Andrei? Vor reusi Maia si Mihai sa-si gaseasca fericirea? Unde? Si, apropo. Cine dracu-s toti astia? Voi v-ati uitat la vreun episod?

numai_iubirea.jpg

Cine-s astia doi? Alexandra si Andrei? Maia si Mihai? Pic si Poc? Tusea si junghiul? Marfa si banii? Doamna si vagabondul? Vaca si prizonierul? Dacii si Romanii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *