In Vama

In chip de tavita cu gheata, pe caldurile astea, pentru nenorocitii care, ca mine, nadusim in Bucuresti:

Andressa a observat ca au plecat rockerii si au venit copiii.

SoWhat a fugit de mitocanii de la Vama Veche la Mamaia si a dat peste o baba care i-a numarat umerasele la hotel, ca si peste un kilogram de piersici in valoare de 150 mii ROL.

Clauroma s-a prajit in Vama in modul cel mai banal si tine sa ne impartaseasca asta, dar isi ia revansa cu niste poze dragute.

Gabriel etaleaza niste consideratii despre globalizare, subsumabile plict-ului cu “Nici Vama nu mai e ce-a fost” si adauga o poza cu un magar (autorul?).

Cosmin, ceva identic, cu exceptia globalizarii si a faptului ca de data asta in poza e un alt animal.

Utopic vrea sa deschida un McDonald’s in Vama.

Julius zice ca mai, cs??t?¶rt?¶k esti programja m??dosul: a Vama Veche koncert sajn??latos m??don betegs?©g miatt elmarad, ceea ce nu stiu ce-nseamna, era sa cred ca ungurii vor Vama Veche, dar vai, e vorba de Vama Veche, trupa, ca zice Koncert si e o poza pe care scrie Sziget.

Ioana Magazin Petrescu (sic!) a avut un orgasm la prima vizita, pe care si l-a provocat cu ajutorul unor lemne. Lemne de foc, care proveneau de la niste banci, iar iscusita Magazin e multumita de isprava: “Trebuie sa stii unde sa cauti…” Avertisment: pagina contine vaicareli Coldplay.

DJ Mitzur@ isi freaca mainile si platanele fiindca vine o noua editie din Liberty Parade… cand? pe 29 iulie? Adica azi?

Ei, parca e ok si-n Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *