Kko.ro

Pe la începutul anilor ’90, când apăreau şi nu prea la TVR, Divertis au avut o idee sclipitoare: au căutat şi găsit un chioşc de îngheţată dezafectat prin Herăstrău (modelul acela alb, aproape cubic, măricel) şi au lipit pe el o hârtie: “Reclamaţii”. Cristi Greţcu (dacă nu mă-nşel) a fost pus înăuntru, la primire. O coadă lungă de cetăţeni furioşi s-a format instantaneu, iar Greţcu a avut de contabilizat zeci, dacă nu sute, de plângeri referitoare la apă caldă, lipsa pâinii din cartier şi naiba mai ştie ce.

Ceva de genul ăsta a apărut zilele trecute (sâmbătă, mai exact) la Kko.ro. E un setup de WordPress cu un plugin care te lasă să postezi instantaneu, fără să te mai înregistrezi. Postările sunt filtrate de admin, dar reclamaţiile curg neîntrerupt, câteva pe zi.

Se dovedeşte că apetitul nostru de a ne scandaliza, plânge ş.a.m.d. este în continuare considerabil. Eu nu-mi doresc decât ca plângăcioşii (inclusiv eu, când îmi vine) să se strângă cu toţii în jurul unor asemenea paratrăsnete.

  1. Rin Tin Tin Reply

    E mai bine sa ne scandalizam si sa ne plangem decat sa tinem gura inchisa, si s-o deschidem doar cand inghitim. I (still) believe in the freedom of expression as one of the fundamental human rights.

  2. theMask Reply

    Multumesc pentru informatie, o sa fug si eu sa scriu cate ceva pe acolo. Parerea mea este ca apetitul este determinat de problemele de kko pe care le intalnim zilnic si ne macina, incet, incet, nervii si sanatatea… Nu cred eu ca suntem reclamagii din pasiune, ci din cauza mizeriei in care traim. Iti dau exemple, viziteaza statia de metrou (ambele) Victoriei intre orele 17:30-19, sau plimba-te pe jos pe Colentina, de la Obor pana la d-na Ghica… Pot sa continui mult cu exemplele…

  3. anaerobika Reply

    Prin ’75, studentii de la arhitectura au lipit pe usa unui butic socialist de linga biserica Enei un afis: “Am primit mohair!” si au format o coada la usa, cam cu 2-3 ore inantea deschiderii… cind vinzatoarea a venit la ora cu pricina, putin a lipsit sa nu lesine pe trotuar… sute de persoane asteptau nerabdatori sa cumpere mohairu’…nu-i exclus ca Gretcu sa fi aflat de pozna de la Ghighi Bejan

Post your thoughts