Joaquin Phoenix, apariție aiuritoare la Letterman

Fragmentul acesta a stârnit destulă vâlvă.

Sunt două tipuri de speculații care se fac – una că apariția ciudată se leagă de promovarea următorului film și a doua, că Phoenix era “high”.

The Late Show with David Letterman poate fi văzut în România pe AXN. Edițiile difuzate la noi sunt decalate, cred, dar n-aș putea să vă spun cu cât, că mă uit mai des la Jay Leno.

9 thoughts on “Joaquin Phoenix, apariție aiuritoare la Letterman”

 1. Rau faceti ca va uitati mai des la Leno. O avea el rating mai mare (uneori asta e semn rau dpdv al calitatii), dar Letterman e in mod constant mai funny si mai inteligent. Plus ca e si mai des citat, dovada acest post. Ceea ce inseamna ca stie sa faca news chiar si din entertainment. Au iesit depese Associated Press si Reuters din dialogurile lui cu invitati care au trecut neobservati pe la Leno aproximativ in aceeasi perioada. De ex. Paris Hilton, Seinfeld, Clinton, mai nou J. Phoenix. Ba a facut valva chiar si cand invitatul i-a tras clapa: John McCain. L-a deintegrat in 9 minute care ar trebui predate la scoala de satira.

 2. Drogat nu era, sau cel putin nu suficient cat sa para ciudat :).
  In schimb, daca te uiti cu atentie la secventa din film aleasa de producatorul show-lui, vei intalni doua gesturi de care s-a legat Letterman cu insistenta: faptul ca-si freca barba si guma de mestecat.
  Nu am apucat inca sa vad Two Lovers, dar e f. posibil ca aparitia lui Phoenix de la Letterman sa aiba f. multe in comun cu rolul sau din film.
  Cat despre comparatia Letterman-Jay Leno. L-am urmarit mult timp pe Leno pe Antena 3, pana cand au facut astia imprudenta de a-l programa pe Badea inaintea lui Jay Leno. Schimbam inevitabil canalul, si inevitabil uitam sa revin cand se facea vremea lui Leno.
  Pe Letterman nu prea am avut ocazia sa-l urmaresc, dar din cele cateva editii, mi se pare ceva mai arogant decat Leno; insa e f. posibil sa ma insel. Am sa ma uit sa vad orele la care e difuzat show-ul lui pe AXN poate imi schimb parerea 🙂
  Editia cu Joaquin Phoenix cred ca e de acum aproape 2 saptamani, pentru ca in perioada aia a aparut o stire cum ca s-ar apuca de facut hip-hop, stire dezmintita ulterior de acesta. Deci, daca emisiunea a fost facuta la “bascalie”, asa cum banuiesc eu, iar “ziaristii” s-au apucat sa dea stiri “pe bune” cu cariera lui hip-hop, se cheama ca au luat “teapa” 🙂

 3. E o ocazie buna sa mai spun si eu ceva . De 6 luni aprope nu mai mai uit la nici o emisiune autohtona , desi meseria imi cere sa fiu la curent , dar nu mai pot , nu sunt masochist ….si atunci ma uit si eu la cele din S.U.A…cel mai bun este Jon Stewart , de departe… si cred ca are si un rol de formator de opinie …. Jay Leno are un monolog mult mai bun decat Letterman , si discutiile cu invitati mi se par mult mai savuroase . Letterman la mine vine dupa Conan O’Brien….Si mai recomand show-ul lui Craig Ferguson…omul e nebun , dar in sensul bun al cuvantului .

 4. Craig ferguson e cu mult mai bun decat Conan. Letterman pare mereu plictisit.. iar emisiunea lui Leno nu ar fi mai deloc amuzanta fara rubricile acelea din ziar. Asa ca tot Craig ramane cel mai bun momentan. Ar trebui sa urmariti noul interviu cu Jennifer Tilly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *