iPhone, mici simptome de kix

Wired.com a făcut un sondaj despre Cingular iPhone printre cititorii lui, iar 55 % ar spune pas la ultima jucărie Apple. Sigur că sondajul nu are relevanță statistică, dar ceva-ceva e acolo.

Adică aici.

3 thoughts on “iPhone, mici simptome de kix”

 1. Eu cred ca ai vazut sondajul din perspectiva pesimistului 🙂

  Aici e mai ceva ca la Logan-uri… 45% sa cumpere un produs care nici macar nu e pe piata, nici macar nu are spot la TV… wow!

 2. Bogdan: Am zis ce-a zis și Wired.com, de’…

  Dacă mă-ntrebi pe mine, am un Shuffle și m-am uitat la Berlin la niște iPoduri mari. Până la urmă nu mi-am luat. Și un iPod care să fie și telefon… nu știu. Dar, sigur, eu am un Nokia 6110 i, deci nu sunt gadget freak.

 3. Salut,

  Pe Wired intrebarea era: “Did Apple Lose Your iPhone Sale by Partnering with Cingular?”. Pe romaneste, stim ca toti vreti iPhone-uri, insa cat de mult va deranjeaza parteneriatul EXCLUSIV cu Cingular? Intr-atat incat sa spuneti pas la toata jucaria?

  Blamul e pentru reteaua de telefonie mobila Cingular, pe care nu toti o iubesc.

  Cat despre iPhone, eu cred ca ce am vazut in prezentarea de saptamana asta e doar o versiune intermediara, care a fost folosita inteligent de apple pentru a testa piata, in vara vom avea o surpriza. Detalii aici si aici .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *